MotoNews.pl
4 Felgi 21" Warszawa (95436/0) - NT

Felgi 21" Warszawa

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam problema.
Muszę namierzyć w Wawie wulkanizatora, który posiada na wyposażeniu montażownicę i wyważarkę mogącą "obsłużyć" felgi o średnicy 21'.

Generalnie nie widział bym problemu, ale...
Montażownice do opon w autach ciężarowych są zbytnio "wulgarne". Problem w tym, że poza średnicą, felgi są chromowane i boję się o powłokę. Poza tym z ciężarówkami nie ma problema, gdyż większość stalowych felg, jest tam rozbieralnych.

Z kolei wulkanizatorzy, zajmujący się osobówkami zwykle nie otrzymują w "łapki" obręczy większych niż 17' czasem 18'. No i tu właśnie mam problem.

Będę wdzięczny za pomoc

Pozdrawiam - SpeedR

z ciekawosci, do jakiego autka i jakie felgi ?

Cytat:
2005-05-07 23:11:47, Cwikus pisze:
z ciekawosci, do jakiego autka i jakie felgi ?

jak to do jakiego ??....Espero albo Nuba !....to oczywiste !

Taaa, do Esperaka - SpeedR w kocnu zabral sie za pawdziwy tunink

Przy takim rozmiarze opona do Esperaka powinna miec profil 15

Taaaa, stwierdziłem że Esperyna od razu zyska na wyglądzie

A tak na poważnie robimy drobny upgrade 300C

Pozdrawiam - SpeedR

Cytat:
2005-05-07 23:18:44, QLogic pisze:
Taaa, do Esperaka - SpeedR w kocnu zabral sie za pawdziwy tunink Przy takim rozmiarze opona do Esperaka powinna miec profil 15

spoko przecie!....SpeedR kupił okazyjnie kompletne hamulce-ceramiki z "Porsiaka"...resztę się dorobi ale fele musi zmienić bo 15-tki było NIECO za małe i zacisk nie wchodził

W Piasecznie w firmie Everpol ostatnio widzialem jak zakladali 22' do Infinity, wiec jakos musieli zalozyc na nie opony.

Cytat:
2005-05-07 23:30:16, koza0007 pisze:
W Piasecznie w firmie Everpol ostatnio widzialem jak zakladali 22' do Infinity, wiec jakos musieli zalozyc na nie opony.

Fakt, z Everpolem się nie kontaktowałem - THX

A fele to Makaveli Asecino
TUTAJ można je pooglądać..
Jeśli uważacie, że 21' to sporo powiem Wam, że kiedy zamawialiśmy je w USA, gość proponował nam do Jeepa wersje o rozmiarze 27'.

Pozdrawiam - SpeedR

a gdzie jest ten Everpol w Piasecznie????

Cytat:
2005-05-07 23:20:41, SpeedR pisze:
Taaaa, stwierdziłem że Esperyna od razu zyska na wyglądzie

No i 5KM więcej od samego wyglądu

Cytat:
2005-05-08 04:20:15, Norbert84 pisze:
No i 5KM więcej od samego wyglądu

Mysle, ze SpeedR'owi starczy juz tych koni, ktore ma saryjnie

Speedr czy to jest do twojego sluzbowego samochodu ?

Cytat:
2005-05-08 16:54:36, Bartek1112 pisze:
Speedr czy to jest do twojego sluzbowego samochodu ?

Nie. Do 300C znajomego. W naszym mamy fabryczne 18', co już i tak skutecznie ogranicza możliwość wpadania w dołki przy masie auta dochodzącej do 2 ton

Pozdrawiam - SpeedR

speedra pokarz zdjecia tego waszego na 18 calowych kolach chetnie zobacze i w jakim samochodzie?

Cykną jakieś fotki w wolnej chwili to wkleję, póki co mam urwanie głowy. Kończę pracę inż. gdyż w czerwcu się bronię. Ponadto zaliczam ostatnie egzaminy i mam nawał roboty.
Jak by tego było mało muszę załatwić wszystkie formalności z powodu wyjazdu za granicę, co wiąże się z zakończeniem wszystkich spraw na miejscu

Pozdrawiam - SpeedR

Ale chyba to nieprzeszkadza w zrobienu 3 fotek gdy bedziesz akurat jechal tym samochodem

Cytat:
2005-05-08 22:35:32, Bartek1112 pisze:
Ale chyba to nieprzeszkadza w zrobienu 3 fotek gdy bedziesz akurat jechal tym samochodem

Niby nie

Pozdrawiam - SpeedR