Płyty Papież

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
panowie jak byście chcieli mogę komuś z Wawy kto się wybiera na zlot dać 100 kompletów(4 płyty cd), z homiliami papieża. Odebrć trzeba by było u mnie we firmie w Wawie między godziną 17.00 a 19.00, oczywiście akcja gratis i nie robie tego dla popularności ani reklamy poprostu mogę to się chcę podzielić.

Jeżeli ktoś odbierze to poproszę miśkans o pobranie dla mnie takiego kompletu.

Jeżeli okarze się do dnia wyjazdu że chętnych jest więcej przygotuję więcej sto to po prostu orjentacja ja mam tego kilka tys. kompletów

ja tez bym chcial. Jesli mozna, to nawet dwa (dla babci tez

to ja tez ładnie prosze podac jasiowi i przekazac postaram sie piwko

podam mój telefon dla tego kto będzie chętny odebrać 100-lica wie gdzie pracuje bo była zaraz obok mojej firmy nawet spocik mieliśmy jakieś 200m od niej, wydaje mi się że mechanior mieszka najbliżej ale dokładnie nie pamiętam.

Już przygotowałem 150 kompletów zaraz ma przyjechać Mechanior i je zabrać.

Już je właśnie odemnie odebrał.

[ wiadomość edytowana przez: marcinb dnia 2005-04-21 18:33:10 ]

Z przyjemnoscia wezme takie CD dla siebie i dla rodzinki - na pewno sie uciesza Dzieki !

Ja tez poprosze 2 komplety jesli mozna.

Do Miśka napiszę oficjalna prośbę w imieniu swoim i Fruwaka o zabranie dwóch kompletów.
Bo wyglada na to iż grzesiek tylko sobie poczyta jak było na zlocie.

Odświerze nieco ten temat jeżeli chodzi o chętnych na te płyty ale nie będą na zlocie to mam prośbę z bierzcie się w grupy kilku osobowe złużcie zamówienie a ja wam prześlę nie będziemy się bawić w przelewy bo ich koszt będzie taki sam jak przesłanie tych płyt ale też nie będę wysyłał na swój koszt karzdemu z osobna z powodów wszystkim z nanym

Marcin, extra inicjatywa. Wzialem po egzemplarzu dla siebie i dla Rodzicow. Bardzo fajnie z Twojej strony, ze udostepniles nam te zestawy. Wielkie dzieki dla Ciebie i innych zaangazowanych w transport plyt na zlocik !!

Bardzo mnie cieszy jak Ktoś dzięki mnie się cieszy.

Nadaljestem chętny na te płyty. Fruwak też chciał. Niestety niebyłem na zlocie i gdybym sie jednak wybrał jak to planowałem z miśkiemns i tak bysmy niestety niedotarli dla przypomnienia misiek miał awarję i kontynuując jazdę juz samochodem Pawła66 też w wyniku awarii niedotarli.

Grzegorz nie ma problemu z bieracie się prtzecież na lokalnych spotach i jest ktoś taki w grupie ktury zawsze jest na spocie a ten tajemniczy "ktoś" daje mi na priva adres i ilość zapotrzebowania a ja w swojej mocy z robię wszystko aby do was je wysłać .

Tak więc tajemniczy ktosie niech się zgłaszają

Bodaj 1 maja ma się u mnie odbyć spot lokalny. Więc coś zadziałamy w tym kierunku.

Cytat:
2005-04-25 17:00:40, Grzegorz75 pisze:
Bodaj 1 maja ma się u mnie odbyć spot lokalny. Więc coś zadziałamy w tym kierunku.

No to macie bardzo mało czasu aby przysłać mi adres przecież paczka też trochę idzie.

Grzesiu to jak - wysylamy na Twoj adres ? Jesli tak to ja poprosze 3 komplety, oczywiscie rodzina tez chetna

Dla mnie dwa komplety i na adres grzeska oczywiscie na spocie sobie podzielimy

Wlasnie - dzieki za CD!