Jest ktoś chętny z wawy do zrobienia z moim samochodem?????

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam
Czy moze mi ktos wymienic resor i spręzyny w moim fiaciszu(osoby z wawy)?????Ile bedzie to kosztowało browków??????
POzdrawiam

[ wiadomość edytowana przez: Poochaty dnia 2005-05-21 07:59:19 ]
[ powód edycji: posty tematujemy tak aby kazdy wiedzial czego chcesz... ]

Cytat:
2005-05-21 02:58:11, Piotrekwarszawa pisze:
Witam Czy moze mi ktos wymienic resor i spręzyny w moim fiaciszu(osoby z wawy)?????Ile bedzie to kosztowało browków?????? POzdrawiam [ wiadomość edytowana przez: Poochaty dnia 2005-05-21 07:59:19 ] [ powód edycji: posty tematujemy tak aby kazdy wiedzial czego chcesz... ]

Oho widze ze juz całkiem lenistwo dopisalo Moze pomozecie koledze ? to jest wkoncu całe 18 srubek !!

kurcze człowieku to nawet ja wiem jak to zrobić i gdybym miała wystarczająco dużo siły to bym się tego podjeła
jeśli wynika to z twojej niewiedz to ci współczuję a jeśli z lenistwa to jeszcze bardziej

Kasiaczek ale Ty jetses masta kutfa no pozazdrościć. Idź na siłownie siły nabierać. Odesłałem Piotrka zeby zapytal sie na forum kto moze mu pomoc z wawy bo ja mam troche daleko a Wy kufa o lenistwie naqrwiacie, może człowiek poprostu nie umie/nie chce popsuc??

ludzie - ma prawo nie umiec. zluzujcie

z chęcią pomoge. ale z torunia jestem

A masz zrobiony resor i spręzyny? Tylko wymiana?

Ja bede w Warszawnie niedługo moze cos by sie wykombinowało, ale moje zdanie jest takie ze jak położysz sie pod samochodem to sam dojdziesz co do czego jest i poradzisz sobie !! a moze Ty po prostu nie chcesz sie ubrudzic ? bo jak tak to nikt Ci nie pomoze za browara !!