MotoNews.pl

Kraków - Tarnowskie Góry - zawias

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Szukam pomocnej dłoni

Kogoś z Krakowa (na wycieczkę do Tarnowskich Gór) bądź kogoś z okolic Tarnowskich Gór, kto ma pojęcie na temat sportowych zawiasów...

Wypatrzyłem sobie zawias, ale sam jak pojadę to nic na oko nie będę w stanie stwierdzić...

Kto mi pohelpuje?

ja moge.. ale musisz przyjechac po mnie bo nie jestem zotoryzowany

niop, to niedaleko od Ciebie, kiedy masz czas?

Najlepiej jutro, tj. sobota

Liked jutro jest zajęty, później też się średnio zgrywamy, więc może ktoś jeszcze?

Wczoraj, tj. sobota, zaiwcha została zakupiona

rozumiem że przez Ciebie??

Owszem

A powiedz o niej cosik wiecej

Czy to made by wujek toczek czy moze made by NASA

A tak na powaznie ... pochwal sie bo ciekaw jestem co wsadzasz do Essiego

...niop ... właśnie WOJO ... weż i siem poochwal ....... coś to kupił ..... .......

Sorry modemowcy.

Może powiecie coś mądrego na ten temat, bo już i Micab i Krisso próbowali rozgryźć temat, ale teraz dopiero są fotki.
Szczerze mówiącjaka jest każe się na aucie

artemis.wszib.edu.pl/~wmazur/P5080072.JPG
artemis.wszib.edu.pl/~wmazur/P5080073.JPG
artemis.wszib.edu.pl/~wmazur/P5080074.JPG
artemis.wszib.edu.pl/~wmazur/P5080075.JPG
artemis.wszib.edu.pl/~wmazur/P5080077.JPG
artemis.wszib.edu.pl/~wmazur/P5080078.JPG
artemis.wszib.edu.pl/~wmazur/P5080079.JPG
artemis.wszib.edu.pl/~wmazur/P5080080.JPG
artemis.wszib.edu.pl/~wmazur/P5080081.JPG
artemis.wszib.edu.pl/~wmazur/P5080082.JPG
artemis.wszib.edu.pl/~wmazur/P5080083.JPG

Zmieniłem obrazki na linki, bo nawet na niezgorszej konfiguracji i przy dobrym połączeniu można w tym wątku utknąć na dobre.

Tomkx ... esh ... ja kiedys sciaglam do siebie zmienialem rozdzielczosc i wrzucalem spowrotem ... ale juz mi sie nie chce - za duzo gadania za malo efektu.

Pozatym Wojo82 chyba cos nie tak z jedna sprezynka jest :

Tutaj nie powinno byc tej szpary ... albo spring zle siedzi w gniezdzie albo cos jest ze springiem :/

wojo.. sorki ze sie nie odezwalem.. mialem pewne zawirowania jak juz wszyscy wiedza

A tak z ciekawosci to ile dales ??

Cytat:
2005-05-08 18:01:57, NoSeK pisze:
Tutaj nie powinno byc tej szpary ... albo spring zle siedzi w gniezdzie albo cos jest ze springiem :/

Widocznie spring się ciutkę obrócił i poza tym, że tylne są założone odwrotnie, to wszystko jest okej. Bliskie zwoje mają być na dole i nie sugerować się napisami .

krisso dobrze gada....albo sprężyna się obróciła, albo jest źle założona, nio albo to i to czekamy na fotki na aucie

Cytat:
2005-05-08 17:43:58, tomkx pisze:
Zmieniłem obrazki na linki, bo nawet na niezgorszej konfiguracji i przy dobrym połączeniu można w tym wątku utknąć na dobre.

Dzięki

Cytat:
2005-05-08 18:53:46, liked pisze:

wojo.. sorki ze sie nie odezwalem.. mialem pewne zawirowania jak juz wszyscy wiedza

No problem i tak dzięki za zainteresowanie

Podziękowania dla Micaba I Krisso za przedzakupowe / pozakupowe dywagacje

No i dla wszystkich za info o źle założonych / obróconych springach.

Dałem za nie 500,-

A fotki na aucie - to może potrwać, mam do pozakładania opny na felgi, trochę roboty z zawieszeniem i wymiana tego o czym tu mówimy - a kaska się stopiła i to baaardzo

[ wiadomość edytowana przez: Wojo82 dnia 2005-05-08 23:14:12 ]

Cytat:
Bliskie zwoje mają być na dole i nie sugerować się napisami .

krisso.... ty jestes pewien ze ciasne zwoje maja byc na dole? ja mialem pozakladane tak ze byly u gory. a malo tego, przednich sprezyn nie dalo sie zalozyc inaczej niz tak, jak mialem

... liked ... chodzi o tylne sprungi ... ja tesh mialem założone springi ciasnymi zwojami ku górze ..... i jaak jechałem saam to sie tłukły ...... obróciłem je ciasnymi na dół i jest cisza ....... a tym że praktycznie teraz zwój na zwoju leży .... ......

ja mialem i przod i tyl zalozony tak, ze ciasne zwoje byly u gory.... wszystko bylo OK i zwoj lezal na zwoju. pozatym, mowie ze chyba powinno tak byc, skoro przednich nie dalo sie inaczej zalozyc.