Co to za część o takim numerze??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
95AGA21979AA
Wiem, że w sewisie mi powiedzą, ale mam daleko i może ktoś ma bliżej i mógłbym podskoczyć Bo ja nie moge znaleźć nigdzie... albo jaka jest translacja na nr FINIS??

Pokrycie lewa strona 4/5 drzwiowy sedan. Tak mi wypisało.

Finis 7354525

Popatrzyłem w rysuneczki i to jest pokrycie zamka przednich drzwi (wewnętrzne), ta osłonka.

thx!! Ale chyba tylko przy ręcznym otwieraniu szyb?? Bo też coś z tych opisów mi wyszło??

Cholera wie Driverze Kiełek, nie wgłębiałem się. Ale mogę zaraz to zrobić. Aczkolwiek czym różni sie osłona zamka przy elektrycznym, czy mech otwieraniu szybek?

ogólnie problem polega na tym, że podczaas grzebania w garażu wygrzebałem takie coś na prawą i lewą stronę i za diabła nie moge sobie przypomieć żebym coś takiego kiedykoliwiek demontował. I na dodatek jest to uwalone jakimś błotem, a skąd u licha tam błoto?? A jedyne, co robiłem w drzwiach to el. szyby i gdzie tam rozbierać zamek??
jedyne co mi się nasunęło - rysunek z tą częścią jest poprzedzony manualnym otwieraniem szybek...

[ wiadomość edytowana przez: Kielek dnia 2005-05-10 19:33:13 ]

Driverze Kiełek. Wiem tylko, że tą osłęnkę wyrzuca się przy montażu nieoryginalnych siłowników do zamka. Tak jak Miro ma. Bo inaczej nie spasujesz. A co ona robi, tam gdzie leży i dlaczego w błocie... w takie perwersje nie wnikam