Antena automatyczna za ok 60 zł

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
widziałem dziś w selgrosie.. antenki firmy TOYA elektrycznie wysuwane

pewnie wieksza tandeta niz oryginal

Myślicie, że da sieto zamocować u nas?

No ja mam własnie taką made in chiny, firma kiedyś to sprzedawała, działa już prawie rok, ale "kultura pracy" pozostawia wiele do życzenia
Tom

Cytat:
2005-05-20 07:57:36, Janow pisze:
Myślicie, że da sieto zamocować u nas?

Na pewno sie da, ale nie ludz sie, ze wmontujesz ja w otwory po oryginalnej antenie i ze wszystko bedzie dzialac dobrze, cicho i dlugo. Bedzie pewnie trzeba troche pokombinowac zeby ja zamocowac w ogole, ale oczywisice sie da

Miałem kilka narzędzi firmy Toya i powiem tak: jeśli ktoś potrzebuje np. wyrzynarki, żeby użyć ją kilka razy, to lepiej kupić firmy Toya niż wyporzyczać. Koszt jest prawie taki sam. Natomiast jeśli chce się używać czegokolwiek dłużej i mieć pewność, że będzie dobrze działać, lepiej zapłacić więcej niż po niedługim czasie być skazanym na ponowny zakup.
Z antenami pewnie jest tak samo jak z wyrzynarką.
Ja bym nie kupował.

Ja w swoim samochodzie, zamiast 2 metrowego pałąka mam coś takiego: Antena Wewnętrzna - odbiór bardzo dobry, ogólnie polecam ją

Cytat:
2005-05-22 18:03:35, kc pisze:
Miałem kilka narzędzi firmy Toya i powiem tak: jeśli ktoś potrzebuje np. wyrzynarki, żeby użyć ją kilka razy, to lepiej kupić firmy Toya niż wyporzyczać. Koszt jest prawie taki sam. Natomiast jeśli chce się używać czegokolwiek dłużej i mieć pewność, że będzie dobrze działać, lepiej zapłacić więcej niż po niedługim czasie być skazanym na ponowny zakup.

He he, i tu poprawię....
Nie "użyć kilka razy", tylko "używać rok". Urządzenia (nawet firmy no name) mają rok gwarancji i wymieniają bez szemrania (przynajmniej w markietach).
Przećwiczyłem na wiertarkach. Swoją drogą - może trafiłem na wyjątkowy egzemplarz, ale życzę najlepszemu bosch-owi, żeby wytrzymał takie wiercenia, jakie ja uskuteczniałem swoją noname-ową wiertarką...
Pozdr. P.

Cytat:
2005-05-22 22:38:38, pyrekcb pisze:
He he, i tu poprawię.... Nie "użyć kilka razy", tylko "używać rok". Urządzenia (nawet firmy no name) mają rok gwarancji i wymieniają bez szemrania (przynajmniej w markietach). Przećwiczyłem na wiertarkach. Swoją drogą - może trafiłem na wyjątkowy egzemplarz, ale życzę najlepszemu bosch-owi, żeby wytrzymał takie wiercenia, jakie ja uskuteczniałem swoją noname-ową wiertarką... Pozdr. P.

dokładnie większość narzędzi jakie mam to no namey.. a mam ich sporo..... dużo z nich wymieniałem sukcesywnie na gwarancji..... a najlepsze jest to że jak dają nowy sprzęt to gwarancja też się przedłuża

[ wiadomość edytowana przez: Kolber7 dnia 2005-05-23 00:38:30 ]

Cytat:
2005-05-22 22:38:38, pyrekcb pisze:
He he, i tu poprawię.... Nie "użyć kilka razy", tylko "używać rok". Urządzenia (nawet firmy no name) mają rok gwarancji i wymieniają bez szemrania (przynajmniej w markietach). Przećwiczyłem na wiertarkach. Swoją drogą - może trafiłem na wyjątkowy egzemplarz, ale życzę najlepszemu bosch-owi, żeby wytrzymał takie wiercenia, jakie ja uskuteczniałem swoją noname-ową wiertarką... Pozdr. P.

dokładnie jak sasiad zobaczył co robie wyrzynarka za 35 zł toya to powiedział ze oddsa mi swojego boscha zaznacze ze katuje ja prawie co tydzien i to juz za 2 latka

Cytat:
2005-05-22 18:41:19, Norbert84 pisze:
Ja w swoim samochodzie, zamiast 2 metrowego pałąka mam coś takiego: Antena Wewnętrzna - odbiór bardzo dobry, ogólnie polecam ją

masz moze fotke czy to duze w aucie jest?