Z cyklu:chwale sie - wskazniki

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
wkoncu zalozylem upragnione wskazniki od lady . Zamontowalemje pod katem w nierdzewnych tulejach aby byly lepiej wodoczne .efekt jest taki:

co o tym sadzicie??

dla mnie bomba. powiedz skad te tuleje - szukam czegos takiego na male wskazniki od lady i na duze.
pozdrawiam.

wyglada w cipke, tylko ja bym je dal blizej siebie. rurki to zwykla nierdzewka?

Miodzio!

No bajera! Tylko ja bym wrócił do czarnej tarczy w obrotku bo to chyba łatwiej niż "zabielić" pozostałe .

Podoba się Gratulacje. Też mam taki zestawik ale będzie troszkę inaczej oprawiony, w innych kolorkach i w czym innym będzie siedział

noooo na wsyztskich białych tarczach całkiem w cipke by było, ale teraz tez miodnie

Nio skubip ajnacko to wygląda. Mówiłeś mi co, jak i wogóle ale to mówi samo za siebie... jednym słowem cud,miód i orzeszki

ładnie ładnie, tylko niewidzi mi sie troszke że wyglądają jakby wyrosły z tej deski niesympatyczniej było by wziąść jakąś blache z nierdzewki i w nią wspawać pod kątem te tulejki a nastepnie ładnie to wypolerować? I ten vaku srednio ci pasuje do reszty. Ale jest to co lubie niema to jak wskaźniksy
Dla porownania moja decha:

Ruff od czego to jest obrotek ? pieknie sie prezentuje poprostu jak to juz wczesnien pisali "w Pipke "

No ja myślę że do tego jak nic pasowały by moje alu rameczki

No ale tez jest ładniutki zgrabny.... A od czego To są obrotki ?:> doczekam sie odp. ? i czy obrotem 4xcylindry mozna jakos przerobic na 2x .... ?

Mój to obrota od poldolota caro w obudowie łady