Ta fotka mnie rozwaliła :-D

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
No tylko popatrzcie...

Pozdrawiam - SpeedR

[ wiadomość edytowana przez: SpeedR dnia 2005-05-11 13:55:46 ]

Ten fotomontaż jest starszy od posagu mojej babci!

że się wyrażę fotomontaż nie na miejscu jaki Rydzyk jest taki jest ale ludzie pokażcie trochę klasy i nie róbcie głupkowatych żartów

Cytat:
2005-05-11 13:59:11, teltom pisze:
że się wyrażę fotomontaż nie na miejscu jaki Rydzyk jest taki jest ale ludzie pokażcie trochę klasy i nie róbcie głupkowatych żartów

Dlaczego? Mnie to akurat bawi
Tom

Cytat:

Węszę tu znowu podstępny post prowokacyjny....
i daję się sprowokować!!! O. Rydzyk to kawał...................miejsce na zwroty niecenzuralne..............

No no Kazak
Al głowe do interesów to on ma co nie

Cytat:
2005-05-11 14:24:12, maltoron pisze:
No no Kazak Al głowe do interesów to on ma co nie

głowe do wykorzystywania naiwności durnych ludzi....napewno - jest to wyraz jakiejś zdolności do robienia dużych pieniędzy...
Ale poglądy i zachowania typowo podpisuję temu człowiekowi jako podrzędne......ładnie ujmujac...

nie chce blużnić... hahahaha

Cytat:
2005-05-11 14:40:10, KaZaK pisze:
głowe do wykorzystywania naiwności durnych ludzi....napewno - jest to wyraz jakiejś zdolności do robienia dużych pieniędzy...

A czym to sie rózni od naszych polityków. Oni tez sie wybijają na naiwnosci ludziej.
A ten chociaż sie z tym nie ukrywa.

Cytat:
2005-05-11 14:50:51, maltoron pisze:
A czym to sie rózni od naszych polityków. Oni tez sie wybijają na naiwnosci ludziej. A ten chociaż sie z tym nie ukrywa.

Głównie to wqrwia mnie nawet nie tyle sam Rydzyk ile system który jawnie pozwala na takie zagrania....
czyli telewizje i radia piorące mózgi, mówiące co chcą i przy tym siejące ostrą propagande tylko w jednym celu - zarobkowym

A sanowna KRRiTv ma to serdecznie w dupie...

Czerwona czy czarna co za różnica, mafia to mafia a każda ma swojego " Ojca Chrzestnego".
KRRiTV mają % to po co ich ruszać
Oni nie są głupi, ale wiedzą jak ogłupiać

Cytat:
2005-05-11 15:24:04, Baspio pisze:
Czerwona czy czarna co za różnica, mafia to mafia a każda ma swojego " Ojca Chrzestnego". KRRiTV mają % to po co ich ruszać Oni nie są głupi, ale wiedzą jak ogłupiać

Prawda.. smutna ale prawdziwa.....

Cytat:

Cytat:
Głównie to wqrwia mnie nawet nie tyle sam Rydzyk ile system który jawnie pozwala na takie zagrania....

Ja na to patrzę w ten spsoób.
Media to narzędzie - trudno się z tym nie zgodzić.

Władza z kolei ma w tym interes, który wbrew pozorom jest jasny i klarowny.

Spójrzcie na temat szerzej.
Jest wiele rzeczy/ wydarzeń które w pierwszej chwili wzbudzają skrajnie negatywne emocje i z którymi obiecuje się "coś zrobić". Wrezultacie nie robi się nic, celowo doprowadzając do sytuacji w której poszczególne jednostki, a w konsekwencji cały naród staje się "ciemny" i (nie bójmy się tego słowa) po prostu głupi.
A prawda znana od wieków mówi to samo - "ciemną masą" łatwo kierować, gdyż jest ona podatna na wszelkie sugestie.

Wykorzystywano to już w starożytności, wmawiając "masom", że ciemność (czyli tu: chwilowe zaćmienie słońca) jest wynikiem gniewu boga/ bogów.

Tak naprawdę dziś taktyka się nie zmieniła - zmieniły się jedynie środki wyrazu.

Pozdrawiam - SpeedR

Ale te fotki jak już wspomniałem z rok chyba mają. A zresztą z ojcem właścicielem moja mama w piaskownicy się bawiła (ojciec właściciel pochodzi z Olkusza), a ja czasami opijam się z jego bliską (wg papierów) rodziną ubrany w koszuli zrobione przez Fakty i Mity.

[ wiadomość edytowana przez: piotr_ek dnia 2005-05-12 06:35:47 ]