| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
m4lcolm 520 gołdap | 2005-05-12 21:43:56 Witam
Dzis rozkrecajac plastik ktory zanjduje sie nad dzwigniami sprzegla, hamulca i gazu w poszukiwaniu glosniczka sygnalizujacego zostawienie wlaczonych swiatel znalazlem dziwne urzadzenie do ktorego sa podlaczine dwa kabelki i jakas rurka gumowa . Owe urzadzonko wydaje odglos syczenia jak sie je przytknie palcem. Moze mi ktos powiedziec co to jest za bajer? A dodam jeszcze ze glosniczka nie znalazlem |
Tomek-Mydlowski BMW Friend Warszawa | 2005-05-12 21:46:49 opisz dokładniej lub machnij jakiś schemat bo póki co to nie mam pojęcia |
m4lcolm 520 gołdap | 2005-05-12 21:58:54 Gdybym posiadal schemat to moze bym doszedl co to jest Te cos znajduje sie nad pedalem sprzegla jak juz napisalem podlaczone jest do tego dwa kabelki (elektryka) i gumowy wezyk (to znajduje sie od strony wewnetrznej, od kolumny kier. ) na zewnatrz wystaje tylko mala dziurka. Jak ja zatkam palcem to wydobywa sie syczenie gdzies w okolicach podszybia ale tylko w wtedy gdy kluczyk w sacujce jest w pozycji ON no i przy uruchomionym silniku. Odnosze wrazenie ze to ma cos wspolnego z nawiewami (nie mam klimy ) |
Tomek-Mydlowski BMW Friend Warszawa | 2005-05-12 22:13:45 przejrzałem etk i nic tam nie znalazłem, przy okazji przeglądu bede dokrecal nakrętke kolumny kierowniczej, to dam znać co tam znalazłem |
KUKI BMW5 warszawa | 2005-05-13 10:07:27 i po stronie pasażera tez to jest , to są czyjniki temperatury wewnętrznej
|