MotoNews.pl

[125p MR - 1976] Sonda :-)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam!!!

Potraktujcie to na razie nie jako ogloszenie,ale info-sonde.

Wyniuchalem Fiaciora 125p rocznik 1976, czli juz MR, kolor - "Kaka - łowy" , czyli sraczka po agrescie. Stan na 4 z +, a przynajmniej na 4. Auto ma zajebiscie zadbane chromy. Wada jest wygiety zderzak tylni. Ma przeglad, nie ma OC. Przebieg 130.000 km. Silnik podobno, bo nie slyszalem- byzczy i nie pali oleju. Jezdzony przez dziadziusia. Blacharka tez jest spoxik.Lakier zadbany.Brak dziur i gnoju. Gosc krzyczy za niego 1.500 zeta. Czy to dobra cena???

Dla zobrazowania moge zrobic fotki.

Czy ewentualnie wsrod Was bylby Ktos chetny na takie auto??? Ja nie moge, poniewaz mnie slubna z domu wyrzuci na zbity pysk. I tak o Toyce jeszcze nic nie wie

Ratujcie Towarzysze!!!

pozdr.

Załuję, że nie mam kasy :/ ani miejsca na drugie auto...
Auto z opisu cóś w podobie do kanta Wujka Kajtka.
1500 to chyba nie jest zła cena zak za kanta (nawet bez gazu), a tu jeszcze ładnie zachowany stary MRek ...
Fotki wrzuć, przynajmniej oko nacieszę widokiem.
Mam nadzieję, że ktoś się chętny znajdzie, a fiat nie pójdzie do bambra na wożenie buraków, ewentualnie na złom.

Zagazowny? Bo ja kakaovego '77 z dwuletnią instalka kupiłem za 550 zeta, z przeglądem i OC .
Poka foty!!

Ano podobny
Ale ta sraczka po agreście mnie zbulwersowała
Jak nie ma instalki, to drogo!!!
Pooozdro

Witam!

Cytat:
Dla zobrazowania moge zrobic fotki.

Zrób foty. Czy to cena do negocjacji?

Pozdro
Tony

Bylem przed chwila oblukac Fiuta jescze raz.

Stan blacharski - mocne 4. Lakier oryginalny. Ma 5 /slownie PIĘĆ/ miejsc z malutkimi punkcikami powierzchniowej rdzy. Zadnych dziur. Jedyna lipa jest ten zderzak, bo chrom jest faktycznie ladny,ale jest mocno przegiety. Ma ladne zdrowe opony. Znaczek "Licencja Fiat" Tapicerka czarna bez przetarc i dziur. Komletny w listwy i blyszczace duperele. Co do stanu mechaniki nie wiem, bo nim jeszcze nie jezdzilem. Gazu i innych wynalazkow nie ma. Co do ceny,mysle,ze daloby sie zejsc deczko z ceny-moze 1.4 k zeta???

@Tony
Co do fotek to padl mi dzis aparat a ladowarke zgubilem,wiec dupa. Ale poszukam jej i wrzuce czem predzej.

@Rejs...Ja tez zanabylem swoja Lajdaczjke za grosze,ale to nie regula

@Kajtek - to inny kolor niz TWoj. Ty masz czekoladke, a to jest brazowo-zielono-sraczkowaty. Notabene bardzo fajny kolor

Jak cos jeszcze ustale, dam znac!!!

BTW.

Czy cena 1.5 k zeta to REALNA cena???

czy mam go meczyc o jakas promocje???

Nie wiem,jakie sa ceny Fiuciorow, ostatnio zwyzkuja,ale zastanawiam sie czy to tendencja zglupialych wlasicicieli, czy faktyczny stan???

Czy to ten, ktory stoi/stal bez blach na Orlenie w Pruszkowie?

pokaż foty

he... widze, ze kolegi juz chyba nie ma. Ale jesli to ten z Orlenu to wg. mnie jest wart swojej ceny...przynajmniej z wygladu Brat blizniak mojego Takze kolorek mozecie sobie ocenic...nie ciekawy Naprawde miodzio sie prezentuje
Ale z drugiej strony moze to nie byc ten i wtedy powyzsze zdania nie maja sensu

taki sam stoi na ochocie, mam na niego oko, jednak tamten ma materiałową tapicere w krate

Mi sie wydaje ze 1500 to jednak troche... Ja kupilem za tyle DF z niezla blacha (tylko beznadziejnie pomalowany, lakier do zdzierania i nalozenia raz jeszcze), 1,5 rocznym gazem BRC, silnikiem 2.0 i skrzynia z Argenty plus paroma gratami za 1500zl na chodzie. Co prawda do popraweczek mechanicznych, ale jezdzil.

Ale wiesz Dominik...
Kupiłeś za 1500, może ma ten silnik 2.0, ale generalnie jeśli chodzi o stan, to jest naprawde sporo do życzenia...nie mówie o technicznym, bo nie wiem jaki jest, ale o wyglądzie...
A doprowadzenie kanta do wyglądu takiego jak fabryczny + listwy, listewki, znaczki, dobre chromy, to jest więcej niż 1500 pln.
Więc generalnie się opłaca, ale jeśli oprócz tego zderzaka jest wszystko gites.
Pooozdro

Cytat:
2005-04-17 21:51:24, DontWorryBeHappy pisze:
he... widze, ze kolegi juz chyba nie ma. Ale jesli to ten z Orlenu to wg. mnie jest wart swojej ceny...przynajmniej z wygladu Brat blizniak mojego Takze kolorek mozecie sobie ocenic...nie ciekawy Naprawde miodzio sie prezentuje Ale z drugiej strony moze to nie byc ten i wtedy powyzsze zdania nie maja sensu

Tak, to ten.

Info o nim dostalem od kolegi, ze takowy wynalazek tam jest. Pojechalem zobaczylem i eureka

He, he... Ten zderzak Cie zdradzil
Jak ktos szuka takowego modelu to polecam przejechac sie, obejrzec... chyba warto bo prezentuje sie 10 razy lepiej, niz wiekszosc fiaciorow na naszych drogach

Cena jest dobra,wczesny MR w dobrym stanie robi się wiekszym rarytasem niż "późne" klasyki.

Pszeprażam, czy to jest ten sam kolor co tego:

Bo u mnie ten kolor zniknie przy malowaniu całości, ale na razie musi zostać . Najpierw trza zrobić blacharke, mechanike i przede wszystkim te zderzaki "odkopać"

Kakaowy to ten kolor nie jest - Twój Rejs to oliwka raczej.Kakao ma Wujek Kajtek na ten przykład.
Zarówno oliwka jak i kakao są zajebiste i bardzo mi sie podobają.Sam chciałem lakierować kombiaka na oliwkę

Tak to taka sama kupa jak Twoja Rejs

kao-to nie jest oliwka, ten kolor przypomina mi coś, ale ktoś może to czytać po kolacji, więc nie napisze co.

oliwkowy to widziałem na pewnej cytrynce, wyglądał świetnie. kolor nie cytrynka.

Eeeee, to w końcu jaki mam kolor . Bo z określeniem pozostałych nie mam większych problemów .