Gdzie w Stalowej Woli piaskują ?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Gdzie w Stalowej Woli piaskują felgi i za ile ?

Słyszałem, że w Centrostalu ale może jeszcze gdzieś.

Powodzenia z centrostalem oleją cie centralnie.
Na nisku spytaj sprzedawcy z lakierni r-m tej pod niskiej o adres kolesia który piaskuje.
25 od felgi bodajrze naprawde robi profi , mozliwe malowanie proszkowo - facet ma fach w rece widziałem wiele felg od niego.
Gorąco go polecam.
Nie pamietam danych ani jak sie do niego jedzie gdzies pod niskiem.

Dzięki Czuczu ale za 25 zł od felgi to ja wole sobie kupic dwie szczotki na wiertarke i samemu sie pomęczyć.

Chyba, że to jest cena za piaskowanie + malowanie.

To za 25 od felgi szytsko jedno jakiej czy tylko o stalowe Ci chodzi?

Jeszcze za czasow 126p orientowalem sie w cenach, i niestety ponizej 25 zl za sztuke nikt nie zszedl. Wybralem wiec wiertarke, ale powiem szczerze, ze przy 2 feldze mialem juz tego serdecznie dosc, na szczescie tata mi pomogl i udalo sie doprowadzic felgi do stanu uzywalnosci...po czym po pol roku kaszel poszedl na sprzedaz

Update 25 niekatualne.
Znalazłem kartke taniej niz za 25 ......
mam cene przy lakierze 20 za sztuke powyzej 10 sztuk negocjacja czyli zbieraja sie 3 osoby o juz taniej ......

No to ja mam 5 felg stalowych do opiaskowania, jest ktoś jeszcze chętny ?

Stalowe , alu do 15 cali w tej samej cenie powyzej 15 innne ceny ....

CZU wez napisz dokładnie kto co i jak Tak jak Remek pisał czy to obejmuje malowanie??

No co ty malowanie kosztuje chyba 30 - 50 zeta od sztuki proszkowo w komorze......
piaskowanie 20 - 25 .
Trzeba podjechac pod nisko do meiszalni lakierów i poprosic o dane rozumiecie - tam dostałem namairy na niego wtedy ....

ja piaskowalem w centrostalu i placilem 10 zl /szt. Tylku musisz isc do gosci ktorzy to robia ,a nie do biura

Siema ja ma hale na mostostalu i tam mi gościu mi piaskuje za 20 zł . jak coś odezwij sie to cie zaprowadze albo mi dasz te felgi ja załatwie.

Chce wypiaskowac całe autko tylko niewiem gdzie mam z tym jechac... orietuje sie ktos jaka cena by byla za cos takiego i gdzie mi to zrobia ??