Chce kupić dziwnego 318is

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Panowie zamierzam kupić 318is ale w budzie 4-dzwiowej.Podobno mało ich wyprodukowano.Może był zmieniony silnik?Poradzcie (oprócz vin dekodera) jak to sprawdzić.Auto z 95r cena niezła.Ponoć świeżo sprowadzony>Muszę jechać ok.400km żeby obejrzeć.Proszę o Wasze opinie na ten temat.Wiem że to było ale jak to jest naprawdę is to na co zwrócić szczególnie uwagę.Dzięki.

Hm.. ja to bym sie zastanowiła.
Najlepiej zadzwonić do gościa jeszcze raz zappytać o co chcesz i powiedzieć że jesteś np. lakiernikiem i jak była bita to zrobisz burde bo 400km nie w kij dmuchał

Działa to sprawdzone hehehe

[ wiadomość edytowana przez: bemOLKA dnia 2005-05-08 21:13:34 ]

Cytat:
2005-05-08 20:44:34, song pisze:
Panowie zamierzam kupić 318is ale w budzie 4-dzwiowej.Podobno mało ich wyprodukowano.Może był zmieniony silnik?Poradzcie (oprócz vin dekodera) jak to sprawdzić.Auto z 95r cena niezła.Ponoć świeżo sprowadzony>Muszę jechać ok.400km żeby obejrzeć.Proszę o Wasze opinie na ten temat.Wiem że to było ale jak to jest naprawdę is to na co zwrócić szczególnie uwagę.Dzięki.

byly 318is sedany tzw CLASS 2 - slabsza wersja m3 z silnikiem 1,8 m42 ale wizulanie wygladala jak ta z 3,0 albo 3,2. na klapce schowka maja tabliczki metalowe z motorsport gmbh oprocz pakietu m3. no i felgi maja 16 cali i brzydszy wzor niz oryginalne od m3.

w usa normalnie w sedanach byl dostepny silnik 1,8 16v m42 bez pakietu m3 byc moze w niektorych europejskich krajach tez ale w niemczech raczej nie.

napisz czy wygalda jak m3 czy jak zwykla gola e36

[ wiadomość edytowana przez: tolo84 dnia 2005-05-08 21:20:08 ]

Wygląda jak zwykła e36 nawet felgi ma stalowe.Jest to 95r.Ma jedną poduszkę trochę elektryki,bez klimy.Widziałem zdjęcia tylko budy.Nie pojadę puki nie zobaczę zdjęć silnika.Jeśli to jest 16v
to może ktoś kiedyś zamienił silniki.Słyszałem kiedyś że wyprodukowano niewielką ilość takich.

Cytat:
2005-05-09 15:03:37, yessong pisze:
Słyszałem kiedyś że wyprodukowano niewielką ilość takich.

Tak ale mialy pakiet m3 czyli wygaldaly jak m3. Ta Twoja to albo nie jest z niemiec a np z USA albo ma zmieniony silnik.

Witam
Fakt z tym Pakietem M kumpel miał 318is 4 drzwiowe i miał kubłowe fotele zderzaki m i aliumy 16 Nawet nie wiedziałem ze były tylko z takim pakietem. Wiem że is w 4d było mało z koleii w budzie coupe nie było 8 zaworowych 318.
Pozdrawiam