Moze skromny bokens? LOL

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
LINK

no bobem na dwoch garach tak sie nie da

ale filmik i kierowca zajebisty!!

madafaker z niego...

idź pan w ch..j nie dla mnie takie rzeczy

faktycznie skromny

dla mnie petara!!

Na pewno miał DOHC'a, chyba 1.8 - seryjną OHV-ke szkoda by bylo tak męczyć...

jakbym grał w live for speed

koles naprawde umie jezdzic i ma niesomowite wyczucie autka
piekna sprawa

Noo konkretna jazda widac ze auto typowo do driftu przygotowane...

Jak to ogladam to przypomniał mi sie filmik zatytułowany DRAFT jaies pokazy driftu w japoni czy jakos tak Naprawde polecam Jak mi sie uda to zaraz wrzuce do siebie na serwer

a to jego fura

a tu
>>>LINK<<< do draftu

[ wiadomość edytowana przez: kabul dnia 2005-04-14 16:00:27 ]

trochę koleś łomocze bokami ... Kiera wraca w niezłym tempie Szok. Tylnonapędówki jednak rządzą

Cytat:
2005-04-14 16:16:41, moch pisze:
(...) Kiera wraca w niezłym tempie Szok.

Musi mieć niezłe kąty w przednim zawiasie

Cytat:
Tylnonapędówki jednak rządzą

A co nie zrobie

Normalnie mnie kolo rozwalił i nie wiem kiedy sie pozbieram

No , oglądając ten on board na torze , jak koleś jadac bokiem składał się przy ścianie i spowrotem , hm przypomina mi to jazde z MARem 125 kto z nim upalał ten zna tą emocje , nigdy nie wiadomo co się zdarzy za chwile czy nie bedzie za szeroko , a krawężnik za wysoki , jak dla mnie wrażenia bardzo podobne , i ten sam narowisty styl

Cytat:
2005-04-14 20:15:59, Blady pisze:
No , oglądając ten on board na torze , jak koleś jadac bokiem składał się przy ścianie i spowrotem , hm przypomina mi to jazde z MARem 125 kto z nim upalał ten zna tą emocje , nigdy nie wiadomo co się zdarzy za chwile czy nie bedzie za szeroko , a krawężnik za wysoki , jak dla mnie wrażenia bardzo podobne , i ten sam narowisty styl

potwierdzam - szalony człowiek...dzieki przejezdzka z nim chcialem zalozyc 1.6 DOHC

musze przyznac ze jestem pod wrazeniem ten gość raczej wie co co robi

no to kolejny niezly bokens w wykonaniu Macka Polody Maciek Polody (jaguar S-type)

[ wiadomość edytowana przez: PitusK dnia 2005-04-15 07:02:50 ]

Cytat:
2005-04-14 20:15:59, Blady pisze:

takze potwierdzam, mar jest dobry w te klocki... chyba ze mu jakas sosna na droge wyskoczy to juz co innego

Czek dis ałt

nie mam pytań

Co do jazdy z Mar'em , to chyba doswiadczam tego najwiecej, chociarz ostatnio mu sie agresor totalnie wylaczyl, i jezdzi jak emeryt chociarz przy mojej jezdzie to i tak szybko