1 maja Bemowo 1/4 i wrażenia po

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

1 maja na lotnisku Bemowo w Warszawie sa organizowane Mistrzostwa 1/4 mili dla samochodow i motocykli. Jest to impreza na ktora zjezdzaja sie najszybsze auta w polsce ktore czest przy okazji wygladaja niesamowicie: Mozna zobaczyc Supry,Porschaki, corvetty, viperki i wiele innych fajnych furek.
Co bedzie ciekawego 1 maja:
- napewno multun nieziemskich aut
- bedzie rozlozone VHT(specjalna substancja ktora w polaczeniu z guma daje niezla przyczepnosc- stosuje sie to w Dragracingu, czyli Supra moze pojechac naprawde niezle
- Czarne Porsche pana K ma juz prawie 800 kucy
- wystartuje slawietny typhoon
- i wiele wiele innych

Oczywiscie KTSW jedzie tam ogladac to widowsko, niestety raczej nikt ze skladu nie wystartuje.

Oto plan imprezy:
7.00 otwarcie bram wjazdowych
11.00 - 15.00 eliminacje 1/4 mili w klasach
12.00 - rozoczęcie wyścigów motocyklowych Bel-Ray Racing Cup
15.00 - 18.00 półfinały i finały w poszczególnych klasach 1/4 mili
18.00 - zakończenie imprezy

Atrakcje towarzyszące:
1. Pokaz driftu
2. Losowania nagród dla publiczności ( w tym przejazdy najszybszymi samochodami)
3. Wybór najlepszego samochodu w kategoriach:
a) retro
b) najładniejszego auta zlotu
4. Pokaz wyścigów motocyklowych Bel-Ray Racing Cup zorganizowany przez firmę PowerBike.
5. Wśród publiczności rozlosujemy zaproszenia na imprezę nocną do klubu Street, która odbędzie się w poniedziałek, 2. maja. Start o 21.

Koszty to:
30 zl placone od osoby

Na miejscu oczywiscie beda miejsca gdzie bedzie mozna kupic sobie cos do jedzenia, ale uprzedzam ze zapowiada sie niesamowita impreza ktora przyciagnie tlumy, wiec moze sie okazac ze z kupieniem czegos bedzie ciezko, dlatego nalezy przygotowac kanapki plus cos do picia. Tak jak nalezy zadbac o dobre wykupkanie i wysikanie sie przed impreza bo z tym tez moze byc ciezko.

Teraz informacje co do wyjazdu klubowego:
Wyruszamy wszyscy razem, trzymamy sie kupy i dobrze sie bawimy. Natomiast na miejscu kazdy robi co chce ale fajnie jakbysmy sie i tak trzymali razem. Wracamy wtedy kiedy sie imreza skaczy i tez najlepiej grupa ale jesli ktos bedzie chcial wczesniej to juz jego sprawa, jedyne co prosze zeby mnie o tym fakcie poinformowac, kazdy pilnuje sie autka ktorym przyjechal no chyba ze znajdzie sobie miejsce gdzie indziej.

5:00 Spotkanie na Esso, oraz wyjazd
Musi byc tak wczesnie bo i tak bedziemy w kolejce stac a im wczesniej tym lepiej, dlatego mysle moze i wczesniej
ok 18:00 wyjazd z Bemowa
ok 22:00 przyjazd do Stalowej

Goraco zapraszam bo naprawde warto.
Ja jade na pewno
Wpisywac sie kto smiga!

P.S Tylko ktora trasa smigamy?

No i wcielo tamten watek po tym wszystkim
Wpisywac sie jeszcze raz kto smiga
Ja napewno jak i Miniak

[ wiadomość edytowana przez: Pingu dnia 2005-04-26 13:13:47 ]

[ wiadomość edytowana przez: CZUCZU dnia 2005-05-01 18:13:00 ]

jesli mi sie uda to pojade. byłem już dwa razy i to co tam sie wyprawia jest poprostu wypasne. furki i ludziska tworzą klimat. naprawde warto i dlatego chce jechac. zobaczymy jak to bedzie w praktyce ale postaram sie pojawic na ESSO

No ja śmigam z Rafałem !! bedzie pewnie jak zawsze ciekawie !!

Cytat:
2005-04-26 13:22:36, rzeszowiak pisze:
No ja śmigam z Rafałem !! bedzie pewnie jak zawsze ciekawie !!

Yyyyyyy z jakim Rafałem??
Ja chyba tez pojade, to zalezy czy bede miał skład także zgłaszać sie do mnie na gg.

Cytat:
2005-04-26 13:45:39, Rafauu pisze:
Yyyyyyy z jakim Rafałem?? Ja chyba tez pojade, to zalezy czy bede miał skład także zgłaszać sie do mnie na gg.

Rzeszowiak jedzie z innym Rafalem
a mam do ciebie 2 osoby ok Klubowicz z dziewczyna

Cytat:
2005-04-26 13:51:56, Pingu pisze:
Rzeszowiak jedzie z innym Rafalem a mam do ciebie 2 osoby ok Klubowicz z dziewczyna

To by było w sam raz
Jakby jeszcze cuczu ze mna sie wybrał to bedzie git. Czu czu odpisz

Ja tez jade. Rzeszowiak jedzie ze mna i jedzmy droga na Radom!

Kolega jedzie Kadetem GSI i ma dwa wolne miejsca to jak ktos jest chetny to pisac do mnie

rapcio a ty masz jeszcze wolne miejsce u siebie ????? bo bym pojechał z toba ......... a pozatym to kazda osoba która jedzie płaci 30 zeta z tego co czytałem to tak wytchodzi ??????????????????

-----------------------------------------------
biedna alfa tylko stoi

Cytat:
2005-04-26 14:41:09, okrotnik pisze:
a pozatym to kazda osoba która jedzie płaci 30 zeta z tego co czytałem to tak wytchodzi ??????????????????

Tak.. jest 30zł za osobe i sprawdzaja bagazniki

acha no to fajnie ciekawe ile rapcio bedzie miałosób u siebie ale z miła chęcia pojade zoom a ty jedziesz swoim bzykiem ??

--------------------------------------------
biedna alfa tylko stoi

Cytat:
2005-04-26 13:56:38, Rafauu pisze:
To by było w sam raz Jakby jeszcze cuczu ze mna sie wybrał to bedzie git. Czu czu odpisz

top jest glazz taki nowy klubowicz dam mu twoj numer i zadzowni no i Czucz ma juz jak jechac

jade ale ejst sprawa
O 4 wyjde z wesela i musi mnei ktos zabrac z niska zebym sie umył zabrał wszystko i dopiero jechał

Ja tak jak pisalem bede. Tyle ze wyjezdzam pewnie w poniedzialek, takze razem nie wrocimy. Jesli chodzi o trase to przez Radom jest mniej krazenia po miescie, ale szczerze polecam Kozienice, mniejszy ruch, lepiej sie jedzie grupa, przekonalem sie do tej trasy.

Szkoda ze nie ma juz w Modlinie, byl lepszy klimat, zdala od wszystkiego, a nie tutaj na osiedlu, no ale nic niestety na to sie nie poradzi. Do zobaczenia na miejscu.

ci grzesiu jedziesz znami ze stalowej?

Nie Adas. Ja caly czas jestem w Warszawie no i bede 1-ego . Jesli chodzi o droge to mysle ze jak bedziecie uwazac to nie ma sie o co bac jadac przez Kozienice, droga jest w miare wyremontowana i szybsza .

Gallus ale z tego co piszesz to ty bedziesz w Warszawie wiec znami nie jedziesz wiec dlaczego caly czas pisesz zeby jechac na Kozienice ?? Jedziemy na Radom!

A bo ja chce dla was jak najlepiej Fraglesiki . A co zes sie uparl tak na ten Radom, czyzbys planowal jakies ztuningowane panny zgarnac po drodze za Radomiem? . Za Kozienicami tez stoja .

hehe i Rapcio to zrobi

Szukam 2 miejsc bo niestety Rafauu nieaktualny.
Pilne bo nie wiem czy jade...

Cytat:
2005-04-26 21:40:35, CZUCZU pisze:
Szukam 2 miejsc bo niestety Rafauu nieaktualny. Pilne bo nie wiem czy jade...

dlaczego?

dam ci numer na priv, zmow sie znim i on pewnie pojedzie swoim to jeden nowy