MotoNews.pl
5 Skąd to sie bierze: -> białe opony (96535/0) - NT

Skąd to sie bierze: -> białe opony

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
klik

co to jest na tych oponach i skad to sie bierze i za ile?

a swoja drogą tn fiacior mnie powalił na kolana
widzialem juz białe po 15000zł
ale ten mnie sie bardziej podoba ...
toż on ma silnik nowy prawie -> rozrusznik wiadć nowka kolektor tez dekiel polerka uchhmm mniamuśny

to sa takie gumowe nakladki albo takie opony dzis na moto weteran bazar takie nakladki byly po ok 200PLN

50 zloty sztuka - 200 zloty komplet - ale sa tez takie opony - duuuuzo drozsze ;]

no komplet za 200PLNof widzialem a oponki sa baaaaardzo drogie, na lowrider.pl kiedys widzialem ogloszenie chyba

Fiacik miodzio!!!
Jak bym miał 6000 zł to bym się nawet nie zastanawiał.

Sliczny
A najbardziej to mi się chyba podoba pod maską
Tylko rocznik już nie ten
Jak klasyk, to skrzynia przy kierownicy i klameczki skalpele.
Poza tym licznik mi nie pasi, bo znacznie ładniejsze były te z jasnym wnętrzem.
Siedzenia fajne, ale nieoryginalne
Oponki fachowe
Krótko mówiąc super pooglądać takie cudo, ale nie zakupiłbym
Ale naprawdę fajnie, że jest....w końcu to kawał historii polskiej motoryzacji w pięknym stanie
Pzdr

Nie wiem skąd te opony ale chciałbym żeby mój był kiedyś tak dopracowany i wypieszczony

Te oponki to mi wyglądają na malowane - kiedyś znajomy taki motyw robił chlorokauczukiem czy jakas taką inna "gumową" farbą .

Cytat:
2005-05-14 23:58:36, Race_D pisze:
Nie wiem skąd te opony ale chciałbym żeby mój był kiedyś tak dopracowany i wypieszczony Te oponki to mi wyglądają na malowane - kiedyś znajomy taki motyw robił chlorokauczukiem czy jakas taką inna "gumową" farbą .

kolega taki druciarz jak TY ? to sa nakladki firmy ATLAS - mega syf bo żółlknie strasznie i nie warto kupowac .Fajnie wygladaja jak sa nowe

Nie, troche lepszy od Ciebie . Nie pamiętam co to była za farba ale wyszło full profi i trzymało się zajebiście przez ponad rok jak to widziałem, co było dalej nie wiem, ale przez ten okres ani troche nie pożółkło na pewno .