| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
doogas HF MEMBER VW Corrado VR6 Gdynia | 2005-05-05 12:45:47
milo znowu zawitac w klubowe strony ..nudno tu jak cholera.. pogoda kaprysna.. ludzie pija wiecej niz polacy.. samochody takie ze szczena opada.. ..gdyby nie czesty brak slonca to bylby raj ..hyundaiow coupe3 jest tu tyle co u nas glofow ..pozostale modele tez sie trafiaja ale rzadziej.. zwykle accent i getz.. ale coupe goruje.. innych furek tez od mnoga.. tutaj skyline czy supra to nie zadne zjawisko.. cudnie.. a co trzecie auto jest po tuningu.. i spora wiekszosc jezdzi na kolach conajmniej 16.. normalnie miodzio!!!!! kocham was i tesknie
postaram sie wpadac czesciej ale mam poblokowane dostepy do rzecyz niezwiazanych z praca.. i chyba cos sie spierdzielilo bo nagle moge sobie powchodzic na rozne strony... ale to nie potrwa dlugo jak znam zycie.. pozdrawiam!!!! |
speedmasterka HF MEMBER i30 / Pony Częstochowa | 2005-05-05 12:51:23 hej! milo Cie znowu widziec na forum fajnie ze nas odwiedziles
to mozesz nam jakiegos przywiezc ![]() ![]() ![]() ![]() a jak masz jakies zdjecia to tez mozesz zapodac
jeszcze raz powodzenia i 3maj sie ![]() |
speedmaster HF MEMBER Pony&i30 Częstochowa | 2005-05-05 14:03:46 witam witam
dalej Ci nie wybaczyłem że mnie tu samego zostawiłeś a tam sie upajasz Coupe 3
a tak poważnie to super że Ci sie udało z ta praca i mam nadzieję że to nadłużej
tak trzymac |
Bolls_no1 HF MEMBER Hyundai Sonata 2,5 V6 Włocławek | 2005-05-06 20:08:36 Cześć Doogas, fajnie że się pokazałeś.
Napisz jak tam dokładnie jest, czy jesteś zadowolony z wyjazdu i czy warto było. Powodzenia. |
doogas HF MEMBER VW Corrado VR6 Gdynia | 2005-05-11 13:22:57 a tu sloneczko przez ostatni weekend bylo.. calkiem sypomatycznie.. ale generalnie irlandia tokraj z najwiekszym odsetkiem samobojstw wsrod mlodych ludzi.. oraz najwiekszym odstekiem gwaltow.. ..ale ja sie nie daje poki co ..jak najbardziej jestem zadowolony z wyjazdu.. w zyicu nie sadzilem ze mi sie tak poszczesci.. dostalem od razu stanowisko regional inventory analyst western/northern europe ..a jesli wszystko pojdzie po mojej mysli to w ciagu 1.5 roku zostane 'regional supply chain manager western/northern europe' i wszystko super extra fajnie ..mialem duzo farta.. troche tesknie za polska.. ale nie jest mi tu zle.. tylko jakos tak smutno samotnie czasami.. a mam poblokowane porty i nawet gg nie bangla ![]() |
Bolls_no1 HF MEMBER Hyundai Sonata 2,5 V6 Włocławek | 2005-05-11 19:17:06 Doogas przygotuj teren , pierwszy międzynarodowy zlocik zrobimy w Irlandii |
doogas HF MEMBER VW Corrado VR6 Gdynia | 2005-05-18 11:56:02
kurna ale te coupe 3 to w 99% tu jezdza z silnikiem 1.6 ..bez sensu ![]() |
speedmaster HF MEMBER Pony&i30 Częstochowa | 2005-05-18 12:15:28
ZONK |