Putin Putana e

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Co za debil a jeszcze wiekszy kwach niech mu jeszcze la.....ke zrobi to moze dostane medal jak ten bandyta jaruzelski

szkoda mi narodu rosyjskiego ze zawsze sobie jakiegos kretyna wybiora

i jeszcze raz Putin Putana ..... Fafanculo

pozdr

To było do przewidzenia że ta wizyta tak bedzie wyglądała...

Ale zajbiescie nikt nie ma do powiedzienia nic na ten temat ???

To ja poprosze mnie usunac z grona PG

serio mowie nie chce miec w zyciorysie takiego czegos

pozdr

no trudno się z Tobą nie zgodzić...to wszystko jakaś parodia, jeśli chodzi o putina to mozna się tego było spodziewać bo naród radziecki wyjątkowo zacietrzewiony jest jak również zdrowo pierdolnięty, mnie natomiast najbardziej wkurwia włażenie do dupy zarówno bushowi jak i putinowi przez kwacha, kadencja się kończy to pokazuje na co go stać i jakim jest naprawdę "czlowiekiem". żenada i wstyd, dziwić sie że na świecie się z nas śmieją
nie będe juz pisał wiecej bo sie wkurwiłem z rana (jebana polityka), sory za bluzgi ale sie nie da inaczej.

szkoda słów na to kwach lize buschowi dupe i putinowi

wczasie drugiej wojny wydymali nas angole, później ruscy nas dymali, a ostatnio amerykańce a my dalej lizemy ich pod dupach dobrze że nie jestem plitykiem bo jestem zbyt pamiętliwy i mśiwy i jeszcze do jakieś wojny bym doprowadził

Ja chyba najmłodszy jestem z was wszystkich ale swoje zdanie mam, na temat debili kwacha i putina niechce sie nawet wypowiadac niby ruscy nas wyzwolili buhahahaha chyba wyciagneli spod wojny pod ich panowanie ja dziekuje......kwach niepowinien jechac do rosji :/ wstyd mi......co do medalu dla jaruzelskiego?? dosal jakis cos slyszałem jako weteran wojenny chyba tak?? w kazdym razie za co za to ze prosił wojska radzieckie o interwencje ww Polsce!!!??? a jak rosja się nie zgodziła to wprowadził stan wojenny? za to ze wysłał wojsko do czechosłowacji?? dajcie broń a zabije skurwiela bo mi się rzygać czymś takim chce......

Cytat:
2005-05-11 09:50:48, Yankee pisze:
ze prosił wojska radzieckie o interwencje ww Polsce!!!???

jak zyje o tym nie słyszałem wojska radzieckie koncentrowały sie wdłuz granicy z polska od kilku miesiecy przed wprow.stanu woj. powodem do wkroczenia miały byc anarchia i nie stabilna sytuacja w kraju(kopalnie, górnicy, stocznie) jednym słowem chcieli sobie z polski zrobic taka czeczenie co do pobryków pana aleksandra kwasniewskiego..coz z komunistycznej partii sie wywodzi i nie dziwi mnie ze ciagnie wilka do lasu ja tam sie tego spodziewałem i dlatego tylko sie tym nie podkrecampo co tu pisac bluzgac co to da??? zdenerwuje sie i tyle szybciej umre...a tak moze kiedys gdzies jakos sie przydam jeszcze

Cytat:
2005-05-11 10:56:43, arsen pisze:
jak zyje o tym nie słyszałem

a widzisz teraz już słyszałeś

a co sie dzieje bo ja juz telewizora drugi tydzien nie widzialem ale widze ze dzieki temu mam wiecej spokoju i lepsze nerwy

Cytat:
2005-05-11 13:24:59, Yankee pisze:
a widzisz teraz już słyszałeś

narzie przeczytałem tylko na tym forum a jako ze studiuje historie no musze cie chłopie jednak zawiesc ale twoje informacje sa sprzeczne z prawda polecam poczytac troche fachowej literatury a nie propagandowych materiałow

czyli to że Jaruzelski wystąpił o interwencje wojsk radzieckich w Polsce tuż przed tym jak sam wprowadził stan wojenny jest nieprawdą? Wiec powiedz mi jak było

jak było naprawde dowie sie moze twoje dziecko jak jeszcze bedzie znało pojecie "stan wojenny" bo moj 12 letni kuzyn pytał ostatnie co to jest "zakomun" "bo mowili w telewizji ze za komuny" niestety to staje sie realne a co do akcji ze stanem wojennym pisałem nizej.Rzad był tak samo popierdzielony jak teraz, nie umiał sobie z niczym dac rady chciał tylko kasy i władzy, taki układ podobał sie panstwom osciennym (słaby przeciwnik w czym kolwiek) a rosja tylko czekała na "pokojowa interwencje w podległym panstwie" wiec oceniac stan wojenny jest nie łatwo naprawde polecam poczytac to bardzo ciekawe aa i zwracaj uwage czy ksiazka była wydawana w kraju czy zagr. czy wtedy, czy zaraz po, czy teraz , zobaczysz jak ocena sie zmienia ale sam mysle ze poskładasz fakty i dojdziesz do wniosku jakiegos

Wiesz komunizmu w polsce i na świecie nigdy nie było , rządzący tak jak teraz łapali co się dało dla siebie i rodziny to prawda a to że Jaruzelski wystąpił z taką prośbą to wypowiadał się histryk stąd myslałem że może mieć rację, ciężko to sprawdzić bo wszystko utajniali i nic do wiedomości nie podawali takie czasy, skoro przecież wojska były rozmieszczone wokół granicy polskiej i czekali na interwence ale może było tak że świat patrzył na polskie i niewiedzieli czy interweiować? co do książek to na maturze wybrałem sobie okres PRL bo uważałem to za świtny temat i mimo cenzury udawało się autorom przekazywa prawde o zyciu

co do ustrojuw nie da sie na swiecie wprowadzic zadnego ustroju bo zawsze jakis odszczep sie znajdzie!! tacy juz jestesmy co do patrzenia innych narodow wiesz w 1939 tez patrzyli....ale to juz inna jeszcze bardziej zamotana historia a co do jaruzelskiego jesli pojdziesz na studia historyczne (nie zycze) bez problemu uzyskasz od jakiegos profa upowaznienie na przegladanie archiwow dopiero zobaczysz co tam jest polecam

Wiesz ja bym chciał żyć w komunizmie ale takim jak definicja (każdemu według potrzeb) dobrze mówie? co do studiów to raczej historyczne odpadają bo firmy takiej nie założe ciesze się niezmiernie że nie żyje w czasach PRL'u

Cytat:
2005-05-09 22:08:06, thaniel pisze:
(...) ten bandyta jaruzelski

z tym się nie mogę zgodzić
warto poznać historię z paru żródeł,może ja jestem za stary na dysputy z wami ale nic nie jest tylko czarne albo też tylko białe

a co do putina-no cóż,tu się zgadzam-zsrr a potem rosijja nie ma szczęścia do kierowników narodu

Wiem o czym mowisz daniel ale ja sie niezgodze z ta teoria ze jaruzel uratowal polske przed najazdem ruskich ...

czyzby istaniala szansa na jakis powazny topik ???? jestem pod wrazeniem

pozdr

gdyby nie wojciech bylibyśmy radziecką republiką,bo czego innego mozna by się spodziewać po wejściu ruskich a trzeba pamiętać że oni tylko czekali pod pretekstem tlumienia opozycji

Cytat:
2005-05-16 08:53:17, daniel pisze:
gdyby nie wojciech bylibyśmy radziecką republiką,bo czego innego mozna by się spodziewać po wejściu ruskich a trzeba pamiętać że oni tylko czekali pod pretekstem tlumienia opozycji

to tez napisałem pod spodem a jeszcze jedno...gdy weszli niemcy z okupacja...zaczeły sie rozstrzeliwania ..weszli ruscy zaczeły sie gwałty zabujstwa młotami przejezdzanie czołgami dziabanie siekierami..ja niegdy w zyciu nie powiem ze ci lub ci mniej lrzywdy zrobili ale jakby nie mowic niemcy nie wje$@#li sie tu z dzicza!! ruski to dziki!! jesliw eszli by do polski w 81 teraz piasłbym po rusku a moj pies nazywałby sie borys i dupa szczekał ..jesli wiedziałbym ze internet istnieje...