MotoNews.pl
2 Jak podnieść cała ome bo zawadza o podłoże jak bujnie :) (167339/0) - NT

Jak podnieść cała ome bo zawadza o podłoże jak bujnie :)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
pomóżcie co zrobić zeby podnieść wyżej całe zawieszenie troche do góry....na początku tak nie miałem ale teraz musiała troche siąść i jeżeli ją bujnie to zawadza czasami o podłoże chyba tłumnikiem... sorry że zaczynam nowy wątek ale nie mogłem znalężć nic w wyszukiwarce pozdrawiam oma combi 2.5 tds

Cytat:
Re: jak podnieść cała ome bo zawadza o podłoże jak bujnie

pomożemy

należy skontaktować się z niejakim PiotremS oraz SENATOREM, T U T A J masz próbkę ich możliwości. Dają radę

OT: czy ta wyszukiwarka gryzie...!?

zobacz gdzie to zamiesciles - przeczytaj zasady

Wymień amortyzatory to przestanie bujać.

Swego czasu gdy spotkalem sie z Taxikrzyskiem (juz go nie ma na forum) to mi pokazywal jak on podniosl sobie cala bude - oddal gdzies sprezyny do rozciagniecia. Efekt moze nie byl ladny, bo wygladalo to "nienaturalnie" wysoko, natomiast mowil ze zadne krawezniki w Warszawie juz mu nie straszne. Podniesiony byl sporo (nie pamietam dokladnie ile)

To taka nowa forma Tuningu podniesc jak najwyzej
Wg mnie jak koledzy wczesniej wspomnieli nalzy by wymienic amortyzatory. Chyba ze jezdzisz po strasznych wetepach to wtedy albo rozciaganie sprezyn lub jeszcze te badziewne usztywnienia na sprezyny mozna zalozyc.

Cytat:
2006-11-29 23:09:37, 7gsi pisze:
pomożemy należy skontaktować się z niejakim PiotremS oraz SENATOREM, T U T A J masz próbkę ich możliwości. Dają radę OT: czy ta wyszukiwarka gryzie...!?

Tzn tak

Cytat:
2006-11-30 19:27:37, SEBA-OMEGA pisze:
Tzn tak

no co, przecież "podnieśli całą omę" to chyba zobaczy jak