NOWA KATEGORIA NA FORUM KTSW??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Hello. mam pytanko, zwlaszcza do adminow naszego forumka. A mianowicie czy nie dalo by sie wcisnac jeszcze jednej kategorii na forumie widocznej dla klubowiczow, z wszelkimi materialami klubowymi poczawszy od modlitw skonczywszy na fotach ze zlotow czy imprezek??

W sumie to czasem jak chce sie cos znalezc na forumie, jakas fote czy film to jest przewalone. A temat np "ZDJECIA, FILMY, GRAPH" fajnie by cala sytuacje uporzadkowal. Cio wy na to?? i jak to wyglada z technicznego punktu widzenia??

Sprecyzuj nazwe kategorii i wymysl wszystk oco z nia zwiazane a ja zrobie

No wiec po krotcechoc nie wiem o co ci chodzi piszac "wymysl wszystk oco z nia zwiazane" bo nigdy sie za bardzo nie przyczynialem do tworzenia jakiejkolwiek kategorii)

Widze to tak:
nazwa: DOWNLOAD lub FILMY I ZDJECIA czy cos w tym guscie.
zawartosc: klubowicze podaja linki lub bezposrednio wklejaja na forum foty. Np Pan Kowalski tworzy temat "modlin 2004 eliminacja 1" i daje link do swoich wypocinek, inny pan tworzy kolejny i rownierz go jakos logicznie nazywa etc etc etc....
Jako mod zapodaj jakies glosowanie (np 5 dni) z dwoma pytaniami. 1 bedzie dotyczylo czy ma takowa kategoria powstac, drugie jaka nazwe zainteresowany proponuje. A sposrod wszystkich nazw najfajniesza wybierze przypuscmy Rzeszowiak jako najmlodszy a zarazem jeden z najpracowitszych klubowiczow (mam nadzieje ze tym nikogo nie urazilem).
Zreszta i tak zrobicie jak chcecie (mam na mysli modow)bo moze to wogole zbyteczne....

wszelkie pokrewienstwa w nazwiskach sa przypadkowe (mam nadzieje ze danx sie nie zbulwersuje

Nie pitolcie zasdnych ankiet daj nazwe i bedzie

Jestem za. Rzeczywiscie czasami ciezko znalezc jakies fotki itp. A nazwa... nie moze byc np. Fotki/Filmy/itp ??

hmm zza duzo sie tworzy tych kategorii, od takich rzeczy jest strona, trzeba pomyslec, jak widzicie ta kategorie?

a pozatym od jakis tam filmow sa specjalne tematy a aby znalesc zdjecia z jakis imprez czy filmy wystarczy uzyc opcji szukaj. nie widze potrzeby tego podforum nowego.

[ wiadomość edytowana przez: Pingu dnia 2005-05-17 10:16:57 ]

Jesli komus przeszkadzaja kategorie to po prostu moze je wylaczyc i miec wszystko jedno pod drugim wg daty powstania .
Ja mysle ze dobra kategoria. Powinny powstac tu posty dot bezposrednio okreslonych filmow, fotek, niekoniecznie naszych...

Np:

"Zloty w Polsce "
"Fotki amerykancow" -
"German style" itp itd

I tak pokolei pokolei, ludzie maja rozne poglady i gusta, powinnismy wiecej o nich rozmawiac i dyskutowac.
Tak to tylko jest jeden topic: patrzcie co znalazlem, gdzie wszystko sie miesza.

Pozdrawiam

No coz skoro chcieliscie to macie.Ogolnie uwazalem to za zbedna kategorie ale no nic niech bedzie.Wg mnie osobiscie wystarczyl osobny temat i byloby ok ale co mi tam.Tak teraz po prostu bedzie za jak ktos wrzuci nowy link do fotek czy movies to bedzie po pare komentarzy i to wszystko.Niech Wam bedzie pozdro 600