Gdzie to jest w e-36 92rok pilnie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
cze gdzie znajduje sie przeplywomiez powietrza a dokładnie potrzebuje znalesc styki czujnika temperatury IAT takie oznaczenie
blizej powiem tak kupiłem chipa i mam sie tam wpiac beta rok 1992 316 e-36 pozdrawiam

zobacz tu ale szczerze nie wiem o co ci chidzi
http://www.realoem.com/bmw/partgrp.do?model=CA11&mospid=47434&hg=13&fg=15

czlowieku na forum tyle bylo o tym napisane o tym chipie a Ty to kupiles? to ten szmelco-kit za 8zl ?

przeczytaj tutaj --> KLIKNIJ TUTAJ

Gratulacje

chyba zajebie tego faceta kupiłem az 3 by sprzedac to kumplom poszło sie pierd....30 zeta kupił bym se za to pampersy dla synka a tak mi szkoda było jak bym cos przeczówał co za szmaciasz podnius mi cisnienie dzieki chłopaki bo bym to załozył i nie potrzebnie a niewiecie jak mu domowym sposobem podnies moment obrotowy bo jest zdeczka muł i nie reaguje na gaz pozdrawiam

Cytat:
hyba zajebie tego faceta kupiłem az 3 by sprzedac to kumplom poszło sie pierd....30 zeta

tak to jest jak się zbyt późno trafia na forum a zarobić to jeszcze nadal możesz przecież.
Cytat:
jak mu domowym sposobem podnies moment obrotowy bo jest zdeczka muł

hmmm, no niestety kolega 316 to nie 320 ani tym bardziej 325. nie wiem co dla ciebie oznacza
Cytat:
nie reaguje na gaz

, ale być może że masz TU rozwiązanie swojego problemu.
pozdrawiam

dzieki chłopaki ale powiedzcie gdzie znajduje sie wtyczka bym mógł skasowac te kontrolki które oswiecaja sie jak przekrecam kluczyk i potem gasna sa pod licznikiem bodajze nazywa sie to servis control

Przeczytaj sobie 11 temat (od góry) !

pozdr
Mariusz