[o]klapa bambino za free

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Chetnie oddam komus klape bambino,stan sredni,ma 2 wgniecenia jedno zaznaczone na foto a drugie to mocne otarcie farby z malym wglebieniem.

Klapa jest bez zamka.

p.s:jesli nieznajdzie sie chetny do wtorku klapa idzie na zyletki.

jak w cenie wysylki to przygarne.

Ja też bym chciał.

jak jej nie oddasz nikomu to daj HNT on by zrobił na niej wzór pod odlewy z laminatu

Cytat:
2006-12-08 23:09:59, CEHU pisze:
jak jej nie oddasz nikomu to daj HNT on by zrobił na niej wzór pod odlewy z laminatu

bardzo dobra mysl polac mu dobrze gada

To musimy sie dogadac bo jesli HNT zrobi z niej forme to mysle,ze wiecej ludzi bedzie mialo z tego korzysc.

Poki co Pat byl pierwszy i jesli HNT niebedzie zainteresowany to pojdzie do niego.

Jak hnt będzie chetny się w tym paprać to można mu oddać a po zrobieniu formy pojdzie do pata jestem genialny

tylko jest ona pogieta wiec czy hnt bedzie sie chciało bawic z prostowaniem jej......lepiej mu chyba dorwac jakas w bdb stanie zeby zrobic profi forme czyz nie?

Yankee pomysl dobry
Mi zalezy najbardziej na tym zeby nieskonczyla swojego zywotu na zlomie,byc moze ktos z niej cos zrobi

dobra, pany- jesli jest jeszcze aktualne to ja biore - warunek jest taki, zeby jej zasadnicza konstrukcja nie była zwichrowana- czyli zeby nie było tak, ze po załozeniu lewa czesc gorna sie domyka a prawa odstaje itp. jesli ma tylko wgniecenia to rzuci sie kit, troche podszlifuje, a potem ktos se morze ja wziasc, jak juz forme odleje. Z tym ze niestety bez zawiasow, za to rowniutka i pomalowana

Z ta klapa jest tak:w jednym malcu fajnie pasowala a w drugim malcu tam gdzie jest wgniecenie byla mniejsza szcZelina ale w obu przypadkach klapa sie zamykala.Decyzja nalezy do Was.

no oki, wziąłbym ją, a jesli mi sie nie spodoba to puszcze ja Patowi, a jak mi sie spodoba to tak samo, tylko ze najpierw forme sciagne
HEMIGTX: a w która wioska byc Twoj wigwam?
daleko od Slaska mieszkasz?

OO wlasnie. Ja sie zupelnie zgadadzam. Bo przeciez sam czekam na laminat full bambino. Wiec HNT- bierz i rob co masz zrobic

HNT ja mieszkam 47km od Opola jadac w strone Raciborza,mieszkam wlasnie na glownej przelotowej drodze pomiedzy tymi miastami tak akurat w polowie drogi pomiedzy Opolem a Raciborzem. Do Gliwic tez wychodzi mniej wiecej co do Opola.

aaha... a ile kasy wyniosłaby przesyłka klapy (6-7kg) ?
musze sie zastanowic czy jechac extra po nia, czy po prostu ja poslesz

przesylka w granicach 16zl chyba. Odbior osobisty mile widziany bo zaoszczedzilo by mi to czasu na pakowanie tego

tjaa tyle ze :
1) nie mam czasu w zasadzie
2) a i odległosc z Miko do Ciebie jest dosc duza (ok.100km, o ile nie wiecej) i nie bardzo jest to uzasadnione ekonomicznie...

moze jednak przeslesz?