Ukradli tył radia

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam dzisiaj w nocy jakieś skur... ukradli mi tył od radia, długo sę nim nie nacieszyłem, mam pytanie ile może kosztować tył , radio to Pioneer deh-P6400r z delfinkami, ewentualnie od jakiego jeszcze modelu może pasować tył, szukałem na allegro ale nic nie ma, może ktoś ma taki tył na zbyciu lyb wie kto może miec to będe wdzięczny

skórwysynom ręce obciąć kurwa jakie czsy nie można mieć radia w samochodzie bo zaraz ukradna

Witam!
Niestety wydaje mi się że tylko pozostaje śledzić allegro i przeglądać giełde samochodową lub się na nią udać!

CO DO KRADZIEJI TO JESTEM JAK NAJBARDZIEJ ZA UPIERDOLENIEM IM RĄK! ALBO Z SYŁANIEM NA CIĘŻKIE ROBOTY PRZY REMONTACH DRÓG!!!!

Witam
Niby flaki od radia nie powinny zachęcać złodzieja ale jednak pierdolone narkusy wezmą za te graty 100 zł i sie cieszą a poza tym taki pierdolec jak wchodzi liczy na to że panel masz w schowku albo gdzieś. O te bebechy możesz zapytać na wolumenie albo szukać na allegro może odkupisz swoje Jeśli ci sie nie uda to chyba najlepsze rozwiązanie to wystawić panel ktory ci został na allegro panele wyższych modeli są sporo warte. A wtedy polecam coś z Alpinki. A co zrobić żeby nie kradli? przerobic na kieszeń i nosić tą cegłe
Pozdrawiam

z tym panelem to masz racie schowek się nie otwierał to go skurwysyny cały wyrwali i trzeba jeszcze wymienic schowek , jak mi sąsiad rano zapukał że mam uchylone drzwi to sobie pomyślałem że wczoraj nie domkłem, zachodze do samochodu a tam radia nie ma, aż nie mogłem uwiezyć, najlepsze jest to że na tylnej półce miałem zamontowane duże okrągłe Magnaty,a w bagażniku była zajebista skrzynia basowa tego też nie wzieli,tylko tym się pocieszam,jak znajde na alegro swoje flaki to gosciu już jest połamany,tak samo będzie na wolumenie jak znajde mam tam znajomych, najbardziej boje się że jak ukradli dziś w nocy to rano sprzedali już na wolumenie, a ja dopiero o 10 się dowiedziałem że mi ukradli troche za pózno

no to masz stary naprawde szkody ale widzisz mi w ciagu 3 dni 2 razy do auta sie włamali pierwszym razem wytargali bavarke hmmm mysle no coz trudno sie mowi ale jak za dwa dni polamali znowu zamki to mnie szlak trafił zamontuj byle mrugajaca diode zamiast alarmu bo chyba nie masz,głąba to odstraszy w drugiej becie to miałem i stała jedna obok drugiej to nawet nie ruszyli pozdrówka

Niestety na złodzieji nie ma rady Jedyna opcja to albo radio wyjmowane albo ukryte np. w schowku Ja osobiście mam radio z wyjmowaną kieszenią, a w radiu wbudowana bateria podtrzymująca pamięć