Pytanie jaka dokladke wybrac......

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jako ze wydechy z tylu ze zwyklym zderzakiem wygladaja troche dziwnie musze cos dolozyc. No i pytanie co....... Na allegro znalazlem dokladke do A4 kombi i wyglada to tak:

Na pewno troche przerobek by bylo ale mysle ze do progow i reszty by to pasowalo.
Co wy o tym myslicie? bo ja powoli glupieje

Sie mnie sie bardzo podoba no i myśle że wyglądałoby to całkiep przyzwoicie

Dokładka rzeczywiśćie fajna. Jak pasuje, to nie pozostaje nic innego jak kupować

Na pewno nie pasuje bez zadnych przerobek, pytanie tylko ile przerobek bedzie
Napiaslem do goscia zeby mniej wiecej zmierzyl mi ta dokladke - jezeli wymiarowo jest wieksza to bedzie mniej roboty przy niej
A moze zna ktos kogos kto ma A4 Kombi i moglby zmierzyc zderzak na dole (szerokosc zderzaka i dlugosc bokow) bede bardzo wdzieczny
Jak ktos widzial jakies jadniejsze dokladki to dajcie linka - bede myslal - po to zalozylem ten watek

podeslij zdjecia w lepszej jakosci to zrobimy jakie VT

mam tylko te zdjecia (z allegro)

buuuu kijowa strasznie jak ci juz tak zalezy na dwoch końcowkach to jak dlamnie najlepiej by wyglądał seryjny zdezak z powieszonymi wcięciami .....

ktora robic?

czy

?

A mnie się podoba niedługo będę zmieniać wydech i też się zastanawiałam co zrobić żeby nie był taki osowiały tam na dole

mazzzi obydwa jak dlamnie są wieśniackie a jak juz bym musiał wybierać to ten 2 od góry

Na razie to nie moge otworzyc zadnej fotki ze strony Borysa

te mi sie nie podobaja. Ta co pokazalem mniej wiecej (chyba) zgrywalaby sie z moimi progami a te by byly takie "dostawione"

podlinkuj tutaj jakies zdjecie Twojego auta bo te zdjecia na neostradzie w formie linkow to porazka nie chca sie zaladowac

FOTO 1
FOTO 2
FOTO 3
FOTO 4
FOTO 5

to jeszcze poszukaj w necie zderzaka co ma jakas dokladke bo to zdjecie z allegro jest tragiczne i nic z nim nie zrobimy

no to chyba bedzie z tym problem..............
posiedze jutro moze cos sie znajdzie

a ja Ci powiem że żadną...jak założysz coś poniżej rur to 99% obstawaim że to połamiesz...pamiętasz jaki miałem piękny zderzaczek w Żninie??? Był poniżej wydechów ale przy zglebionym aucie poszedł w mak ... tył nie może być za nisko....

[ wiadomość edytowana przez: VinCe dnia 2005-04-18 19:09:26 ]

Tak jak mówi VinCe .. tył niemoże byc za nisko .. fakt .. i trzeba sie liczyć z tym że obciążenie dodatkowe na tyle (pasażerowie. bagaże) ... przyczynią sie do zniszczeń ... a tego nikt nie chce ...

Borys bedziesz wielki jak wsadzisz tam dokladke i bedziesz na tym jezdzil i nie polamiesz Ja chce to zobaczyc

czyba że wsadzisz jakieś amorki pieruńsko twarde i nawej jak tone załadujesz to nie siadzie