Miałem się pochwalić to się chwalę.....

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
sorki, że brudny ale u mnie co chwila pada więc nie ma sensu myć....

przednie drzwi...

rozwalone lusterko...

krzywy przód

i środeczek....... (wiem wiem nieposprzątałem )

narazie widzieliście autko na stalówkach i zimówkach 185/60 r14....

możliwe że nawet dziś będą 15-ki

jak założe to ofkors się pochwalę

pozdro

No Kolber ruda jak prawie u każdego
Natomiast zdecydowanie brakuje Ci naszej wspaniałej naklejki na blendę

Cytat:
2005-05-13 16:33:59, basis pisze:
No Kolber ruda jak prawie u każdego Natomiast zdecydowanie brakuje Ci naszej wspaniałej naklejki na blendę

no brakuje mi.. posłałem juz mail kilka dni temu do kolegi Navi ale na razie brak odp.. dziś posłałęm priv.. może się odezwie

gratuluje, rocznik widze 96, przebieg grubo ponad 200tys km, tył wygląda na oryginalny przód....pytanie jak mocno był trafiony

PS co masz za naklejke na tylnej blendzie?

aha - te drzwi zrób w najbliższym czasie, bo jeszcze nie wyglądają najgorzej (tzn widziałem gorsze) i da sie je jeszcze uratować bez sztukowania

Cytat:
2005-05-13 18:08:47, Tomek-Mydlowski pisze:
przebieg grubo ponad 200tys km, tył wygląda na oryginalny przód....pytanie jak mocno był trafiony

Prorok....

Jednym słowem, a co mi tam, nawet czterema słowami :
"Witaj nam kolejny wisienku" - i niech się sprawuje jak należy

Cytat:
2005-05-13 19:04:31, pyrekcb pisze:
Prorok....

obserwator

rocznik 96 - bo starsza osłona dźwigni zmiany biegów, i tapicerka, nie 95 bo ma nowsze kierunki i lusterka.

przebieg grubo powyżej 200 tys po przetarta jest ta ala skórka mieszka zmiany biegów.
Mam identyczną i po przebiegu 199 tys km wygląda jak nowa

odnośnie przodu - za mało zdjęc

moge jedynie ze 100% pewnością powiedzieć ze cos było robione, na oko przedni prawy narożnik, ale powiem wiecej gdy zobacze autko live, lub dostane wiecej foto

Primo - Henbas : "Wisienek" jest tylko jeden ! Bo jak tu wpadnie Caroline i to przeczyta to będzie taki dym, że nawet Speed'R nie pomoże
Ultimo - Ja też przed zdjęciem gum myślałem, że jest nienajgorzej.... Ale tylko myślałem. Jutro to samo miejsce oczyszczam i ładuję bitex. Co prawda nie ma dodatkowych wykwitów, ale dmucham na zimne... no i potrzebuję manualnej roboty, aby odstresować 5 dni ciężkiej umysłowej pracy

He, he, zapomniałem, że Wasz "Wisienek" to nazwa zastrzeżona
DeeJay już się poprawiam :

"Witaj nam kolejny bordowy, w kolorze wiśni"

Kolber7 GRATULUJĘ zakupu, i coby Ci się autko sprawowało bez zastrzeżeń

Cytat:
2005-05-13 21:31:05, DeeJay pisze:
Primo - Henbas : "Wisienek" jest tylko jeden ! Bo jak tu wpadnie Caroline i to przeczyta to będzie taki dym, że nawet Speed'R nie pomoże ...

Cytat:
2005-05-13 16:40:15, Kolber7 pisze:
no brakuje mi.. posłałem juz mail kilka dni temu do kolegi Navi ale na razie brak odp.. dziś posłałęm priv.. może się odezwie

Ja to samo, co sie dzieje z Navim ?

Navi liczy na to że inni czytają także iinne posty. Patrz "naklejka na zlot" i wszystko jasne. Naklejki zamówione do dzisiaj wyszły pocztą.
A Ćwikusku nie pitol że nie masz ze mną kontaktu, bo cały dzień na gadulcu siedzisz (:*). wystarczy kiknąć. Trza chcieć

Cytat:
2005-05-13 21:04:44, Tomek-Mydlowski pisze:
obserwator rocznik 96 - bo starsza osłona dźwigni zmiany biegów, i tapicerka, nie 95 bo ma nowsze kierunki i lusterka. przebieg grubo powyżej 200 tys po przetarta jest ta ala skórka mieszka zmiany biegów. Mam identyczną i po przebiegu 199 tys km wygląda jak nowa odnośnie przodu - za mało zdjęc moge jedynie ze 100% pewnością powiedzieć ze cos było robione, na oko przedni prawy narożnik, ale powiem wiecej gdy zobacze autko live, lub dostane wiecej foto

Lampy jak nówki i halogeny chyba też...

Jak był dobrze walony przodem to mogli wymienić i kierunki i lusterka...
OK Żartowałem

Fajny samochód. Ale prawe lusterko to mistrzostwo swiata.

[ wiadomość edytowana przez: Navi dnia 2005-05-13 23:35:47 ]

Cytat:
2005-05-13 23:33:17, Navi pisze:
Lampy jak nówki i halogeny chyba też... Jak był dobrze walony przodem to mogli wymienić i kierunki i lusterka... OK

Szkoda tylko, że noska porządnie nie zrobili.

Rejestrację masz fajną ...o numer chodzi...teraz masz przerypane! każdemu Klubowiczowi na Śląsku będziesz stawiał flaszkę jak Cię wyczai na drodze!

Autko baaaardzo sympatyczne! ....Niech Żyje!

Cytat:
Autko baaaardzo sympatyczne!

fajne, fajne, tylko te pokrowce trochu pomarszczone

Cytat:
Rejestrację masz fajną ...o numer chodzi...

Rejstracje to fajną mam ja

Cytat:
2005-05-14 11:20:55, plump pisze:
"...fajne, fajne, tylko te pokrowce trochu pomarszczone ..........

.... Rejstracje to fajną mam ja "......

Następny kandydat do akcji "POKROFIEC" ...ma tak blisko, że hańba by była gdyby......kupił jakiś syf na giełdzie !!

Maciek!.....dawaj!....rejestrację...zara bedziemy oceniać

E no w profilu jest, na zdjęciach ze zlotów (może nie mam takiego dorobku jak Ty, ale....), w glaleri klubowej, na moje stronie
ale proszę:

i spróbuj komuś kazać szukać w wyszukiwarce to

[ wiadomość edytowana przez: plump dnia 2005-05-14 12:48:38 ]