MotoNews.pl
9 Hołek przegina ://// (98899/0) - NT

Hołek przegina :////

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Poczytajcie : >> LINK <<

Cytat:
2005-05-31 12:22:52, Peyyoo125 pisze:
Poczytajcie : >> LINK <<

hmmmm
pouczenie
każdy z nas by dostał mandat
policjanty by przejrzeli cały samochód od dachu po podwozie i szukali czegos
napewno dowód by zabralii
ale to jest "HOŁOWCZYC" wystarczy być popularnym i juz mandatów sie nie dostaje

Co to jest za paciulok... widać że z Olsztyna, co nie Proiss

kto nie frajer, upalaaaaa

co wy nidy na treningach przed rajdami nie byliscie?
jezeli jechal 100km/h to mowie wam ze jechal wolno w porownaniu z tym jak inni trenuja

tam da rade szybciej watpie by jechał tylko 100 , tyle to siurki tam pomykają a teren wsam raz do upalania

Ja proponuje nastepnym razem Panu Holowczycowi, zeby treningi przeprowadzal z dopuszczalna na terenie zabudowanym (lub zabitym dechami) predkoscia 50km/h nie narazajac na utrate zdrowia lub zycia tubylcow

Cytat:
"Co by się stało, gdyby nasze dzieci wybiegły na szosę?"

Proponuje wrzucic zabe do sokowirowki.

Pozdr, Koxx.

I dobrze zrobili i powinni jeszcze pala po dupie zdzielic, znany czy nieznany ale ordnung muss sein

[ wiadomość edytowana przez: Samael dnia 2005-05-31 16:00:51 ]

skurwesyny a kurz taki szkodliwy dla zdrowia.

czy przegina? hmm ...no a gdzie ma trenować? Przecież w Polsce nie ma w ogóle miejsc do tego przeznaczonych. Powinni zakazać organizowania rajdów, bo ludzie trenując do nich narażają innych na niebezpieczeństwo

hmm "on ma iinnnnyy wydech"

Cytat:
2005-05-31 14:37:59, Koxx pisze:
Proponuje wrzucic zabe do sokowirowki. Pozdr, Koxx.

i wyjdzie ci to samo jakby dziecko wpadlo do wlotu intercoolera na masce

ale wiecie to takie pierdolenie napsiali ze wg. mieszkancow ponad 100 stara babcia zobaczy komara bez wydechu i juz uwarza ze pedzie ponad 100 a kurz no to wiadomo ja maluchem przy 20 wzbijam tumany hehe.

Cytat:
2005-05-31 21:53:45, maskekk pisze:
ale wiecie to takie pierdolenie napsiali ze wg. mieszkancow ponad 100 stara babcia zobaczy komara bez wydechu i juz uwarza ze pedzie ponad 100 a kurz no to wiadomo ja maluchem przy 20 wzbijam tumany hehe.

ja jak malaczem latam po lesie mam nieraz 100 wiec nie oszukujmy sie ze holek subaryna tam mial duuuuuuuuuzo wiecej niz 100.

Wiele osób trenuje przed startem w taki lub inny sposób...Ale jezeli nie było zadnego zabezpieczenia trasy to......Powstrzymam sie od dalszego komentarza,gdzyż nie daże tego pana zbyt "wielka" sympatia.......

Cytat:
2005-06-01 03:16:26, _radosny_ pisze:
Wiele osób trenuje przed startem w taki lub inny sposób...Ale jezeli nie było zadnego zabezpieczenia trasy to......Powstrzymam sie od dalszego komentarza,gdzyż nie daże tego pana zbyt "wielka" sympatia.......

a ja poznalem osobiscie i daze... ale i tak bym go op...lil...

Takie male OT

Na targach tuning show byla srebrna subarka (to wiadomosc raczej do ludzi z kraka i tych ktorzy byli).
I to byly jej ostatnie targi. Gosc sie nia rozbil pod skala kmity wczoraj albo przedwczoraj, dwie osoby w stanie krytycznym.
wiem o tym od chlopaka ktory 5 min przed dzwonem wysiadl z tego auta....
podobno jechali kolo 200km/h

Cytat:
2005-05-31 22:04:05, Krzyh00 pisze:
ja jak malaczem latam po lesie mam nieraz 100 wiec nie oszukujmy sie ze holek subaryna tam mial duuuuuuuuuzo wiecej niz 100.

oczywiście Hołowczyc trenuje z predkością 20km/h, raczej pewne, że zapieprzał!!

Panowi kiedys jak holek startowal w rajdach razem z kuzim
robili elmot czy rajd polski miesac przed rajdem po 21 szlo sie
w Jedlinie na serpentyny wtedy byl to malo znany odcinek paly
staly po walimiach itp. rajd i drifting to chuj w poruwnaniu z tym co
oni tam wyprawiali. A mlodzi zawodnicy to widzieli i zaczeli nasladowac z ginelo wtedy chyba z 5 osub . A pozatym
czy pan Holowczyc niejes patronem akcji jezdzimy bespiecznie czy jakos tak?

ale sracie. ludzie sami jezdzicie i upalacie nielegalnie bo jakichs lasach/szutrach czy nie wiadomo gdzie. Kazdy rajdowiec jezdzi na nielegalki bo zorganizowanie legalnego treningu graniczy z cudem. tylko ze to Holowczyc to od razu wszyscy ze zle robi, ze to ze tamto a jestem ciekawy czy wy tak samo mowicie o sobie? co z tego ze malcem upala sie 3 razy wolniej, ale tez 10 razy bardziej niebezpiecznie.
pozdro