2,5 V6 RATUJCIE BO ZWIARIUJE!!!!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
WITAM!
PROBLEM JEST NASTEPUJACY GDY ZWALNIAM (OBOJETNIE Z JAKIEJ PREDKOSCI) JUZ RZY OK 20-30 km/h NASTĘPUJE TĄPNIĘCIE NA 1100-1200 OBROTÓW, A ŻE TO AUTOMATYCZNA SKRZYNIA TO SZARPIE OD RAZU DO PRZODU!SKĄD SIĘ BIORĄ TE PODRYGI/PODSKOKI OBROTÓW - WYSTĘPUJĄ TYLKO PRZY ZWALNIANIU!MOŻE TO I PIERDOŁA ALE WKURZA BO OMESIA TO LIMUZYNA MA BYĆ WYGODNA A ONA MI SZARPIE!PODPOWIEM ZE NA 99% TO NIE JEST SKRZYNIA-BYŁA SPRAWDZANA NP. ZAWORKI CZY STEROWNIK SKRZYNI TEŻ BYŁO SPRAWDZANE!RACZEJ TE TĄPNIĘCIA SĄ Z SILNIKA ALE SKĄD???RATUJCIE!!!!!!JEDYNE CO KOMPUTER WYŚWIETLA NA WYŁĄCZONYM SILNIKU TO BŁĄD NR 19 (CZYJNIK OBROTÓW WAŁU KORBOWEGO) ALE NA WŁĄCZONYM/PRACUJĄCYM SILNIKU BŁĄD ZNIKA!!
MOŻNA SIĘ DO MNIE NA GG ODZYWAĆ: 6006003 DZIĘKI I POZDRAWIAM

[ wiadomość edytowana przez: zbyss dnia 2006-06-22 23:07:59 ]

słowo od moderatora :

Jeśli chcesz szybkiej i konkretnej odpowiedzi :
a) zadawaj pytania w odpowiednim dziale
b) nie drzyj się na uczestników forum

na wylaczonym silniku zawsze bedzie wywalalo Ci ten blad.

... że spytam: co to za silnik 2.5 "M"V6??

[ wiadomość edytowana przez: Immo dnia 2006-06-22 23:37:08 ]

Ej LOBowicze mam takie pytanie. Jak mam 2,5 V6 to mogę też wszystkim mówić ze mam MV6

W takim razie ja tez mam mv6...
przeciesz tez 2.5
Moze ja mam 2.5 mr6 hmmmm

widze ze teraz wszysycy beda rozważać nad tą moją pomyłką co do MV6, ale co do szarpania to juz pomysłów inteligentom brakuje!szkoda!

widze ze teraz wszysycy beda rozważać nad tą moją pomyłką co do MV6, ale co do szarpania to juz pomysłów inteligentom brakuje!szkoda!

hej cwaniaczki !!!

2,5 MV6 jane że jest i nie jest to błąd

tylko nie pamietam w jakich okolicznościach takie nazewnictwo wystepowało

Cytat:
2006-06-23 11:03:23, Cleber pisze:
2,5 MV6 jasne że jest i nie jest to błąd

A nie

MV6 to linia Omegi TYLKO z silnikiem X30XE

Inne wersje z tym motorem to np. 3.0 V6 Sport, 3.0 V6 Elite (częsta w Anglikach). Dociekliwi pewnie doszukają się jeszcze kilku innych.