| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
kaplaniasty User Audi TT Rzeszów | 2005-05-15 22:26:30 Witam, tak jak w temacie do sprzedania benzyna przywozona z UA, dostawy bede srednio co dwa, trzy tygodnie w zaleznosci od ilosci zamowien. Planowana pierwsza 4.06. Ceny to:
PB 95 po 3.20 zl za litr, PB 98 po 3.40 zl za litr. Minimalne zamowienia to raczej po 20 l. Jezeli ktos bedzie bral powyzej 50 l to mozemy troche ponegocjowac cene ale na cud radze nie liczyc. Przywoze za jednym razem okolo 300-400 l wiec napewno nie zabraknie. Benzyna jest pewnego pochodzenia to znaczy ze sam ja przywoze i nie ma napewno zadnych walkow z dolewaniem wody i tym podobne co sie czasem zdarza u nieuczciwych ludzi. Tankuje ja 20 km od granicy a nie na pierwszej lepszej stacji. Co do jakosci tego paliwa to opinie sa podzielone. Ja osobiscie nic do tej benzyny nie mam. Uwazam ze jest jak najbardziej ok i opinie ze jest zasiarczona, odbiera moc, niszczy silnik czy cos takiego traktuje z dystansem. Focus 1.8 ktorego tankuje regularnie zrobil juz ponad 30 tys km i zadnych zmian po szczegolowym przegladzie nie ma. Oczywiscie jezeli kogos stac na dobre autko to i moze tankowac polska benzyne chociaz mysle ze ceny sa wysoko zawyzone. U mnie rodzina i znajomi jezdza na tej benzynce takimi autkami jak Passat B5, Accord, Punto czy 406. Kontakt do zamowien: GG: 3769442 Mail: kaplaniasty@gmail.com Tel: 607 455 355 Prosze raczej o kontakt telefoniczny badz smsem dlatego ze caly czas siedze przy granicy a do stalowej wpadam raz na dwa tygodnie. Prosze bardzo o powazne podchodzenie do zamowien. P.S. Prosze o niewypowiadaniu sie w tym temacie co do waszego zdania o jakosci tego paliwa itp. Jest to tylko oferta. POZDRAWIAM |
Rapcio User Golf 4 R32 263km Stalowa Wola | 2005-05-16 19:21:24 kaplaniasty a ropke tez masz na sprzedaz ?? bo byłbym zainteresowany... |
Remek Stalowa Wola | 2005-05-18 12:33:22
Oczywiście. |
_Gallus_ Moderator Celina st202 . | 2005-05-18 12:42:45 Autor postu poprosil wyraznie o nie wypowiadanie sie na temat paliwa, traktujac post jako swoja oferte. Jesli chcecie stworzcie nowy temat o paliwach, a jeszcze lepiej by bylo gdyby zainteresowani odnalezli stary temat bo takowy byl na forum.
pozdrawiam |
MINIO User Asterka Stalowa Wola | 2005-05-18 12:48:48 Remus to wy tam musicie niezle zarabiac albo od utargu cos macie skoro tak orlenik reklamujesz i polecasz
Jesli mowa o paliwach z Ukrainki to nie sa one zle i autko jedzi na nich naprawde calkiem dobrze biorac pod uwage ze jest to paliwo o parametrach jakie powinno miec. Czesto ludzie tankuja inne paliwo i sprzedaja jako 95 czy 98 bo numery z woda raczej nie przechodza bo fizyka tu odgrywa role bo woda jest ciezsza od paliwa i zawsze osiadzie na spodzie i niestety nie da sie jej jednolicie ani nawet w inny sposob zmieszac z paliwem. A co do ceny to mogla by byc nieco nizsza. Poczekam az sie wypowiedza ludzie ktorzy skorzystaja z paliwka od KAPLANIASTEGO |