Grill cosworth

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Sam wyrzeźbiłem

[ wiadomość edytowana przez: djtados dnia 2010-03-04 20:24:15 ]

No to gratulacje

Wygląda że bardzo fajnie Ci to wyszło

PS. Jak tam rozpórka?

w sumie nic specjalnego....ja bym chociaż znaczek usunął

właśnie bez znaczka mi sie nie podoba bo zostaje to owalne miejsce pod nim, i widać wtedy ze tam ewidentnie brakuje znaczka, ale to rzecz gustu...
chyba ze usunąc to tak jak u Ciebie Micab, nie pomyślałem w sumie o tym, po prostu wpadłem na pomysł i zrobiłem, a znaczek jeszcze zawsze można usunąć , ale na razie i tak mi sie podoba

Cytat:
2005-05-10 12:58:59, Sas_xr3i pisze:
właśnie bez znaczka mi sie nie podoba bo zostaje to owalne miejsce pod nim, i widać wtedy ze tam ewidentnie brakuje znaczka, ale to rzecz gustu... chyba ze usunąc to tak jak u Ciebie Micab, nie pomyślałem w sumie o tym, po prostu wpadłem na pomysł i zrobiłem, a znaczek jeszcze zawsze można usunąć , ale na razie i tak mi sie podoba

dobrze jest...przestań...ze znaczkiem moim zdaniem wygląda lepiej. Przemaluj go jeszcze na czerwono znaczek oczywiście

Ja jestem za pozostawianiem znaczka ... to ze sam nie mam nic nie znaczy

Z tego co widac ... grill zrobiony bardzo starannie i bedzie chyba calkiem ladnie sie prezentowal na autku

no calkiem fajny tez u siebie musze tak zrobic
a kiedy pokazesz zdjecie po zastosowaniu go w essim??

Cytat:
2005-05-10 12:58:59, Sas_xr3i pisze:
właśnie bez znaczka mi sie nie podoba bo zostaje to owalne miejsce pod nim, i widać wtedy ze tam ewidentnie brakuje znaczka, ale to rzecz gustu... chyba ze usunąc to tak jak u Ciebie Micab, nie pomyślałem w sumie o tym, po prostu wpadłem na pomysł i zrobiłem, a znaczek jeszcze zawsze można usunąć , ale na razie i tak mi sie podoba

nio ja właśnie mam na myśli takie usunięcie znaczka razem z tym półkolem.....bo jeżeli usuwac to tylko tak.......same zdjęcie znaczka i zostawienie miejsca po nim daje beznadziejny efekt.....tu się zgodze

Cytat:
2005-05-10 13:22:50, micab pisze:
same zdjęcie znaczka i zostawienie miejsca po nim daje beznadziejny efekt.....tu się zgodze

dokładnie jestem tego samego zdania ja mam bez ale z innego typu.
Teraz mam wizje zespolić gril ze zderzakiem ala calibra coś w tym stylu, choć zastanawiam się czy to dobry pomysł

Cytat:
2005-05-10 15:43:21, 0rzeL pisze:
Teraz mam wizje zespolić gril ze zderzakiem ala calibra coś w tym stylu, choć zastanawiam się czy to dobry pomysł

a widziałeś juz coś takiego zrobionego w esince? ciekawe jak wygląda!!

Sas_xr3i nie widziałem, to mój własny pomysł

[ wiadomość edytowana przez: 0rzeL dnia 2005-05-11 08:27:05 ]

Witam.
Nooo... gril wykonany profesjonalnie.
Gratuluje kunsztu i poczucia estetyki.

fajniutki

Fajnie fajnie! Panooowie! Jak mu sie podoba ze znaczkiem, to niech ma! Spoko jest!

bardzo fajnie wyszedł ten grill czekamy na fotki zamontowanego grila.

Bardzo ładny Mam tak zrobiony juz ponad rok

jest ok. nawet ladnie ci to wyszlo