| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
mario26DR Limo Long Vehicle Gdynia | 2005-05-21 21:08:26 Tak jak w temacie,troche dokladniej: W niedziele o 10.00 zaczyna sie ogolnokrajowy zlot aut tuningowych ,aut z car audio i nie tylko. Impreze organizuje nasz ulubieniec WV klub. Impreza super z paroma dyscyplinami.Jezdze tam co roku i jest super ,ludzie wjezdzaja nawet maluchami.Rok temu pozwolilem sobie zaprezentowac silnik konstrukcji Dual Ram.Nic szczegolnego,sa przeciez 3 litrowki,ja mam 2.6,ale niektorzy pierwszy raz sie zetkneli z czyms takim,troche objasnien i bylo super,passaciarze zerkali z nieufnoscia i zastanawiali sie nad powerem,a mam niewiele.W tym roku stawiam na car audio,zrobilem mala skromne zabudowe,mam nadzieje ze bede godniereprezentowal Los Omegas Bestiales,chyba ze ktos z klubowiczow mnie wspomoze,bo warto,zapraszam.Foteczka mojej wlasnorecznego dziela,trzymajcie kciuki:
|
Diro DEADSOUL Mercedes Gorzów Wlkp. | 2005-05-21 21:37:15 No to powodzenia mario26DR, a nad zabudową to się chyba troszeczkę namęczyłeś - efekt niezgorszy. |
mario26DR Limo Long Vehicle Gdynia | 2005-05-22 19:57:53 oki,juz po zlocie,calkiem fajnie,zabudowa juz zniknela z autka,omega z powrotem autkiem rodzinnym z duzym kufrem.
Trafilem na szalenca,tez omega A caravan,silnik 12v 3.0 i twierdzil ze ma 220konikow,nie dalo sie mu wytlumaczyc setna sprawy,ze 24v 3.0 mialy okolo 214? Jesli sie myle to sorki.Oj ubawilismy sie,i chcial sie scigac. |
urg (M) nie ma jeno frotka ostała | 2005-05-23 07:39:44 204 |
mario26DR Limo Long Vehicle Gdynia | 2005-05-23 14:04:34 Tak,to prawda.W wiekszosci przypadkow powtazaja oni to co uslyszeli od poprzednich wlascicieli,ktorzy to z koleji,albo z glupoty,lub z zamiarem zachecenia do kupna ich autka mowia takie bajery.Wiem do czego jest zdolny fabryczny 17 letni caravan z 3.0 12v do 160 km-h idziemy razem rowno ,glowa w glowe,potem niestety roznica 20 paru konikow daje przewage 3.0 12v. Chcialem sie z nim zmierzyc,wiedzac ze odpadne, ale wygladal na desperata bez szyji i troche sie balem ze stuninguje mi twarz,a przyjechal doslownie takim chwastem z dziurami,ze glowa mala. |