Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() SENATOR LOB MEMBER SENATOR B GDANSK | 2005-05-07 21:26:03 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Musialby byc i akrobata i magikiem bo od srodka sie nieda On tylko wychodzi do gory musi i tak odkrecic z gory mocowanie wiec by na to wpadl |
omegafan LOB SYMPATYK Omega włocławek | 2005-05-07 22:49:57 a jak sie dobrać do mechnizmu włączania nadmuchu?....przy włączaniu nadmuchu spada mi napięcie na desce i chciałbym tam podłączyć oddzielne prosto z akme
pozdrawiam |
![]() Grande Kluska Wawa/Eudezet | 2005-05-09 09:28:16 Przypomniał mi się pewien dowcip:
Pewien ginekolog miał dość swego zawodu i postanowił się przekwalifiwować. A że od dziecka uwielbiał samochody poszedł na mechanikę. Całe studia przeszły jak z płatka i nadszedł czas końcowego egzaminu praktycznego. Egzamin polegał na rozebraniu i złożeniu silnika... Gdy poszedł po wyniki zdziwił się okrótnie gdy zobaczył, że na 100 pkt możliwych dostał 200. Idzie więc do egzaminatora i pyta się jak to się stało? Ten mu tłumaczy: - 50 pkt dostał pan za rozmontowanie silnika, 50 za zmontowanie... - A te dodatkowe 100 pkt? - Dodatkowe 100... kujwa pierwszy raz w życiu widziałem, żeby ktoś to zrobił przez rurę wydechową!! ![]() |
![]() sewciu01 Omega Carawan Szamotuły/k Poznania | 2005-05-13 15:35:56 i co sie nabijacie z Otisa?? chłopak nie wie to sie pyta , wy tez odrazu wszystko wiedzieliscie i umieliście ??
pozdr. |
![]() SENATOR LOB MEMBER SENATOR B GDANSK | 2005-05-13 19:58:28 Czekaj nie spiesz sie tak z tym nowym kablem.
Po pierwsze primo Wentylator niesamowicie chlonie prad i zawsze pada napiecie/jasnosc oswietlenia Po drugie primo Jak masz wersje z klima to jest jeszcze przekaznik i go ominac nie wolno Po trzecie primo ultimo I tak musisz isc przez bezpieczniki wiec tam sobie podciagnij kabelek i tu uwaga wentylator musi byc po stacyjce wiec tak z aku byc nie moze.Moze stacyjka juz nie wyrabia. |
![]() Otis Siedlce | 2005-05-19 11:36:01 No to tak reasumując proszę aby się wypowiedział ktoś kto to robił, jak może to proszę by opisał tak krok po kroku bo skoro mam się tam dostać od góry (od strony silnika), dodam tylko że już próbowałem to sie zatrzymałem na tym plastiku przy podszybiu ![]() bo szczerze powiem ze nic tam nie widziałem - tzn nie widziałem tam tego silnika od dmuchawy ![]() Jeżeli ktoś to robił to ile czasu mu to zajeło?? bo nie wiem czy się po pracy wieczorkiem wyrobie czy trzeba sobotke rezerwować?? oj bo sie rozpisałem ![]() Jeżeli ktoś może to HILFEEEE ![]() pzdr for All LOB |
![]() dudi Opel Omega A Starachowice | 2005-05-22 21:58:28 Po pierwsze:
Musisz zdjąć wycieraczki i osłone Po drugie: Dmuchawa jest przykręcona czterema śrubami,porzebny ci będzie długi klucz 8mm. Bo inaczej to będzie ci cieżko je wykręcić. w dwie godzinki powinieneś się wyrobić. |