FIAT 126p (BUDA kupie)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
WITAM!! POSZUKOOJE DO KUPNA BUDY OD KASZLACZKA! najlepiej 91, 93 z jak najmniejsza iloscia rdzy najlepiej zeby jej niebylo
moze to byc caly maOOch bez srodka i silnika! (i tak go wybebesze)!
CENA? mozliwie jak najnizsza!
Oferty prosze kierowac pod adres: zawad-rally@tlen.pl
POZDRAWIAM -=PIOtREK=-

cze kumpel ma do sprzedania bude z poszerzonymi nadkolami,obspawana,itd...

jego num to 888222968 tylko rocznik dosc STARY

OOOO to ze rocznik nieswiezy to nic nieszkodzi! a cos wiecej o tej BUDZIE? bede wdzieczny za wszelkie info! bo niepowiem jest to dla mnie wazne!

POANWIAM TEMAT!
PILNIE KUPIE (no moze nie tak pilnie, bo po 28.05.2005 )
OBY BYLA ZDROWA! najchetniej przygotowana do sportu
i co chyba najwaniejsze niedzwoniona i z papierem!
za wszystkie propozycje z gOOry dziekOOje!
oferty (o ile jakies beda) mozna kierowa na mail:
zawad-rally@tlen.pl
chetnie ze zdjeciami i z jakims opisikiem
POZDRAWIAM -=PIOTREK=-

Kurde czlowieku jaki masz klawisz na klawiaturze miedzy ,,i,, i ,,y,, ?? chyba ,,U,,. Moze nie wiesz ale w jezyku polskim uzywa sie litery U a nie OO. czytac sie nie da.

Z tego co sie orientujeTOKI sprzedaje swoją fure na części i ma bude również do zbycia, odezwij sie do niego jego temat jest na tej samej stronce!!

Gadalem z TOKIM! i niestety! bude sprzedal!

szkoda ze nie widzialem tego posta wczesniej. Miałem bude 91rok po remoncie ( nowe podłogi , progi . błotniki , przednia scianka ( z wycieciem na chłodnice ) i scianka nowa tam gdzie nr sie nabija pozatym była starannie obspawana , mankament to urwane szpilki od mocowania resora. Bude pociełem i poszła na złom.., szkoda ze sie wczesniej nie zgadalismy bo bym ją oddał za dobrą flaszke

czesto u nas na złomie mozna znalesc calkiem ciekawe budy , wychodzi gdzies ok 100 , jak bede miał czas podskocze na jakis i zobacze czy cos stoi. Chyba ze chesz kupic malucha całego + kilka w czesciach gdzie wiekszosc jest nowych lub po regeneracji.

buda ma papier, OC do lipca 2005, przeglad do lutego 2006, mocowania resoru ok, amorkow tez, robione miesiac temu mocowanie przekladni kierowniczej, daje Ci ja razem z calym zawiasem itp nawet obnizona, na klepanym resorze i cietych sprezynach (wtedy cena 110zł) bez resoru na seryjnym 80zł, wachacze zdrowe, lakier taki jak widzisz w profilu, sprzedaje bez drzwi i tylnej klapy, do roboty progi i ewentualnie nadkola, podloga nie jest dziurawa, na stara byla kladziona nowa ktora jest przynitowana do starej, srodek wymalowany na bialo-czarno, dodaje reflektory instalacje elektryczna itp. Cena 80zł. Bez kół.

jutro dam znac czy zainteresowany bierze czy nie, jezeli nie to mozesz ja brać. Byłoby to git dla Ciebie bo jak bierzesz odemnie blok to dałbym Ci cały DR

czesto u nas na złomie mozna znalesc calkiem ciekawe budy , wychodzi gdzies ok 100 , jak bede miał czas podskocze na jakis i zobacze czy cos stoi. Chyba ze chesz kupic malucha całego + kilka w czesciach gdzie wiekszosc jest nowych lub po regeneracji.