Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() pinifarina Miłośnik FSO Polonez 1,5 kraków-olkusz | 2005-05-23 10:08:03 Iść do sklepu ze starym drążkiem i kupić taki jaki potzreba!!! |
![]() cybertec Miłośnik FSO Polonez Caro 1.6 GLE ... Łódź | 2005-05-23 10:59:49 no ale widzisz teoretycznie mam wszystkie mozliwe warianty...od waskiego i od szerokiego...
pozdrawiam cybertec |
![]() KraseK Miłośnik FSO E34 525i / E30 318i Bialystok | 2005-05-23 12:13:27 Panowie a ja wam powiem tyle:
Te drazki sa dłuzsze od starszych o jakies 3-4 mm. Ta róznica to długosc na fazce przed gwintem. JA tez miałem takie problemy. Ale poradziłem sobie z nimi ucinajac ta fazke Flex-em(uwazac na gwint),a potem ostre krawedzie pozostałe po cieciu szlifujemy pilnikiem! I wszystko cacy! |
![]() cybertec Miłośnik FSO Polonez Caro 1.6 GLE ... Łódź | 2005-05-23 18:43:33 zostawilem tak jak jest. Pojezdzilem po mechanikach i popytalem i to, ze drazek wkrecony jest tylko za ta obejme w laczniku to jest ok.
Ponadto jeden z magikow od zbieznosci powiedzial tak: jesli stosujemy ten krotszy lacznik to nalezy zastosowac drazki od szerokiego, gdy ten dlugi lacznik to drazki od krotkiego. Czy ktos moglby te informacje zweryfikowac? Jak jest w innych Polonezach?? Zbieznosc w kazdym badz razie ustwiali i na razie jest w porzadku. pozdrawiam cybertec |
![]() cybertec Miłośnik FSO Polonez Caro 1.6 GLE ... Łódź | 2005-05-23 18:46:56
a drazki te dlugie masz takie jak w waskim czy jak w szerokim. Moze moglbys je pomierzyc i dac znac. Chcialbym po prostu dojsc co i jak i co powinno byc zalozone. Patrzylem na stary drazek dlugi i jest dlugosci tego teoretycznie waskiego. Sam juz nie wiem... A takie pytanie te TRW to do Poloneza czy do innego i po prostu pasowaly. Ile zaplaciles w przyblizeniu... pozdrawiam cybertec [ wiadomość edytowana przez: cybertec dnia 2005-05-23 18:48:02 ] |
Ramzes_II Lancia Kappa Dębica | 2005-05-23 19:02:59
Te TRW i LUCAS do do Fiat Argenta i Polonez pisało w katalogu ![]() Ile zapłaciłem ? ![]() ![]() ![]() |