[s] rajdówka 126p na części

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam. Do sprzedania wsyztskie czesci z mojej rajdówki którą budowałem budowałem i h** z tego... Ale bez wrzutów typu wymiekam itp bo jak tylko wszystkie czesci z tej sprzedam to kupuje następną, oczywiście fiata. czesci wsyztskie rozkrece jezeli uzbiera sie grupka osób chętna na to chociaz kto wie... btw ile dostane za bude na złomie razem z papierami itp?

1. Głowica planowana 3mm, wypolerowana, polerowane zaworki, srednica ssacych wydechowych seryjna, wsyztskie gwinty super, zero przerabianych itp, leciutkie pekniecia miedzyzaworowe. ładnie obrobione kolanka wydechowe. Cena 65 zł.

2. Koło zamachowe zjechane do wieńca, u mnie spisuje sie świetnie, kupione wcześniej od Kunera, Cena 50zł

3. Gaźnik powered byevilone, tego pana przedstawiac nie trzeba, polerowana i lekko powiekszona gardziel, zmieniony dyfuzor, dokladam troszke dysz do tego, ogolnie pare patentow tam jest, samochod milo na tym jeździ. Żadnych luzów na ośce itp. Cena 55zł

4. Pusty wydech robiony ze starej puszki, baaardzo miło gada, fajna funca na końcu. Cena 25zł

5. Alternator + blachy z ulepszonym dolotem itp, może być oddzielnie za sam altek 40zł, za altek + wiatrak + blachy modowane pod dolot 60zł

6. Blok silnika razem z wałkeim seryjnym w ok stanie, i innymi badziewiami do tego, z papierem oczywiscie, cena 60zł.

7. Drobnica z silnika, czyli caly osprzet itp, pytac co chcecie ceny niskie

8. Rozrusznik na linke 15zł

9. Wał od bisa, nowe panewki korbowe i główne, cena 85zł.

10. Resor klepany był na 10cm teraz na samochodzie siedzi prosto, nie usmiecha sie, bez dodawanego pióra, mysle ze jeszcze troche pojeździ, cena 30zł

11. Drzwi od el'a, zero rdzy. Razem z szybami i mechanizmami sprawnymi, cena 90zł za oba

12. Liczniki od cc 900 bez temperatury i dziennich kilometrów, razem z obudową pomalowaną na biało i przełącznikami, tarcze zwykłe. Cena 30zł

13. Sprężyny tylne seryjne cięte o 1 zwój, po 1 gumie usztywniajacej w kazdej cena 15zł

14. Szpilki razem z piastami i nakrętkami, łożyskami itp, całykomplet na wsyztskie koła, długość szpilki 7,5 cm, gwinty ok, smarowane cały czas, ogolnie calkiem fajne, lozyska nowe w nich, wsyztsko ok. Cena 120zł.

15. 4 felgi od cc łezki, 4,5 cala, na tym opony 135/70 2 sztuki i 145/70 2 sztuki, po okolo 3mm bieznika moze 4mm. 2 srebrne i 2 czarne, troszcq rdzy powierzchownej ale są spox, cena 100zł za 4 i dokładam jedna gratis od cc 4,5 cala i jedną od df'a z dorżniętymi oponami.

16. 4 felgi 12stki z super oponami, okolo 6mm, evilone widzial moze powiedziec co i jak, wogole nie jezdzone przezmnie. Cena 60zł.

17. naba na STARY wieloklin czyli do fl'a itp, cena 50zł

18. Kierownica sportowa , srednica 30cm, cena 80zł

19. Bimarco B czerone, jedno przetarcie na tyle takze nie widać, kolor ok bo niedawno prany, razem z mocowaniami do podłogi, cena 210zł.

20. Reacoro kubełek, bardzo głęboki, starszy model jakiś, obszycie troszq nieddbałe ale nie ma zadnych dziur itp, z szynami do malucha mocowanymi w miejsce seryjnych, cena 65zł.

21. Biało-czerwone klosze lamp tylnich, prawie nówki sztuki, cena 15zł

22. Odelzona tylna klapa, razem z zapinkami, pomalowana na czarno, zero rdzy! , cena 40zł

23. Buda ogolnie calkiem ok, oplacona do lipca 2005, pozniej nastepna rata w wysokosci 120zł, przeglad do lutego 2006. Cena 80zł.

O reszte czesci pytać, wszystko jest do sprzedania.
troche fotek w profilu, reszte zrobie mam nadzieje jutro....

Ceny do negocjacji ale tylko niektore

[ wiadomość edytowana przez: toki dnia 2005-05-17 19:00:23 ]

Ja bym wziąl felgi od CC Wiec juz zamawiam jakby coś.
Pozdrawiam Piotrek

okej, jezeli ktos jest chetny na cos pisac w tym poscie.
Zarezerowane koła od cc dla Piotrekwarszawa.
Recaro dla sajmona.
Cena za drzwi od el'a 140zł bo mnie sie pojebało...

[ wiadomość edytowana przez: toki dnia 2005-05-17 19:30:08 ]

ja bym wstępnie klepał koło zamachowe, wał od bisa, resor, sprężyny i kierownice.
Jutro dam konkretną odpowiedź.

ETG rezerwuje:
buda + koła 12stki + szpilki z piastami lozyskami itp + pustak + resor

dla nodajspokoj klepane:
koło zamachowe, wał bis + panewki, kierownica.

[ wiadomość edytowana przez: toki dnia 2005-05-17 19:43:42 ]

jeżeli tylne klosze do Ela to biorę na 100% (jeżeli są w super stanie), fotel Recaro rezerwuję. Co do fotela to poproszę o fotki i jakiś opis z czego zrobiony i wtedy potwierdzę zakup.

tylne klosze do el'a. Zaraz wrzuce fotki
recaro zarezerwowane dla sajmona
felgi cc dla piotrka wawa
buda + koła 12stki + szpilki z piastami lozyskami itp + pustak + resor dla ETG
koło zamachowe, wał bis + panewki, kierownica dla nodajspokoj
bimarco i naba wstepnie zaklpeane ale kto chetny niech pisze.

[ wiadomość edytowana przez: toki dnia 2005-05-17 21:14:03 ]

klosze zaklepane

kurde nad buda tobym sie zastanowil ona wjakim jest stanie ? etgh zrezygnuje czy cos to bylbym chetny. Jezdna tzn. ze na sznurku pociagnie ?

pojedziesz nia nawet

FOTKI:
12stki
Bagaznik
Bimarco
Bimarco 2
Drzwi el 1
Drzwi el 2
13stki
13stki 2
kierownica i liczniki
kierownica i liczniki 2
klapa 1
klapa 2
klapa zapinki
klosz lewy
klosz prawy
mocowanie bimarco
naba
przod
recaro
recaro 2
Recaro 3
tyl srodek

[ wiadomość edytowana przez: toki dnia 2005-05-17 21:28:13 ]

w razie gdyby Sajmon zrezygnowal z Recaro to jestem chętny

@Sajmon: po co Ci takie paskudne krzesło?

Toki daj znac ile za zapinki na tylnia klape ????!!!!!

Cytat:
2005-05-17 18:56:24, toki pisze:
(...) kolor ok bo niedawno prany, razem z mocowaniami do podłogi (...)

A pralki mamie nie popsułeś tymi mocowaniami?

zapinki tylko razem z klapą, klapa od el'a. Cena 40zł za komplecik.

race odczep sie od pralki, daje rade

drzwi od el'a zaklepane

[ wiadomość edytowana przez: toki dnia 2005-05-17 22:10:28 ]

kurde bo z klapa to za przesylke bede musial placic
a ile za bimarco !!??

Bimarco 210zł.

nom za przesylke zaplacisz ale ona lekka jest mysle ze w 10zł sie zmiescisz jak na konto wplacisz.

drzwi od el'a zaklepane
altek z blachami zaklepany
klosze od el'a sprzedane

btw prosze o kontakt szybki tych co zaklepali coś bo jutro rozkladam auto i chce to wysyłać wszystko itp

hym masz jakas fote tego tłumiczka... ? powiedz ile bedzie z przysyłka i wezme go ... tylko zeby ta przesyłka nie kosztowala tyle co ten tłumik

czytaj posty napisane ze pustak bierze ETG