AG-co to za firma

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Tka przegladam forum i nie wiedze zeby ktos cos wspominał o reduktorach AG tylko wszedzie BRC,LOVATO itd...co to jest za firma AG??Dobre to czy szajs...bo ja mam w swoim aucie zamontowany taki parownik ..jeszcze juz rok i narazie ero problemów...montowałem w satcji ELPIGAZU..aha i czy jak w przyszłosci zaszłą by koniecznosc wymeniena parownika to czy trza wymieniac i kompa i wsio czy mozna np wsatwic parownik innej firmy np Lendi lub Lovato????czy trza poźniej programowac kompa czy wsio to bedzie ze soba dobrze wspópracowało??

Teoretycznie, można wstawiać różne elementy instalacji (najważniejsze są ich parametry i prawidłowa regulacja). Zresztą wiele warsztatów tak robi, żeby np. zejść z ceny, niestety często są to najtańsze, źle dobrane komponenty i wtedy pojawiają się problemy. O ile komputerek może być w zasadzie dowolny (umożliwiający współpracę z ECM samochodu) to od parownika i miksera są wymagane pewne minimalne parametry, których należy przestrzegać. W parowniku np. jest to maksymalna moc zasilanego silnika (jak jest za słaby to dupa, żadna regulacja nie pomoże). Osobiście nie znam firmy AG, ale skoro jest dobrze to nie ma czym sobie głowy zawracać. Co najwyżej w razie konieczności regeneracji mogą pojawić się problemy z częściami i wtedy trzeba wstawiać cały nowy, a to już kosztuje.

Pod marką AG kryję się popularne Tomasetto. Mam taki parownik od roku i pracuje bardzo dobrze. Z częściami też nie ma problemu bo wielu gaziarzy to montuje.

Dokładnie AG to importer instalacji gazowych tomasetto. moja instalka była tam zakładana nie było większych problemów, pare regulacji zaraz po założeniu i lata do tej pory a jest już 100 kkm przejezdzone od maja 2003 r.

Hehe no własnie tak przegladalem parowniki i znalazłem identyczny jak mówj i własnie jest on firmy tomasetto...powiedzcie cos o tej firmie....dobre maja parowniki i wogóle??

Ćwikła czego Ty jeszcze oczekujesz? Dostałeś dość wyczerpujące info
Cytat:
Pod marką AG kryję się popularne Tomasetto. Mam taki parownik od roku i pracuje bardzo dobrze. Z częściami też nie ma problemu bo wielu gaziarzy to montuje.

Cytat:
nie było większych problemów, pare regulacji zaraz po założeniu i lata do tej pory a jest już 100 kkm przejezdzone od maja 2003 r.

.
Części no problem, eksploatacja w porzo, więc o co jeszcze chodzi? Nie szukaj "dziury w całym"