Ptaszyna wraca ?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Panie i Panowie, zaobserwowano rzadką na naszym forum Ptaszynę czyli klubowicza któremu zawdzięczamy nasz dział gazowy. Czy Ptaszyna da znak życia ?
Radku, jeśli jesteś z nami, daj znać, wiem że się logowałeś dziś ok 17
Podobnie carbol, Grzegorz, Maciej75, ukrywacie się czy co ?

Przepraszam że wszystkich nie wymieniam, ale nie spodziewałem się że tyle osób jest cichymi czytaczami Fajnie że jest nas więcej. Przyjedźcie na zlot !

Ps. szukam dalej naszych weteranów, niedługo mija nam 1000 dni w klubie, trza to jakoś uczcić

[ wiadomość edytowana przez: Jacenty dnia 2005-04-20 20:57:30 ]

Wiosna w końcu....
To może Ptaszyna przyleci???

Ptaszyna, a kto to??

Do do carbol'a - Sorry, nie zauważyłem Twoje postu nt. huczenia w poradach... obcina że heeeej

Do Jacentego - lepiej mądrze milczeć, niż głupio gadać - staram się wyznawać taką zasadę .

A do tysiączka faktycznie niewiele już brakuje.

Cytat:
2005-04-21 10:28:59, carbol pisze:
lepiej mądrze milczeć, niż głupio gadać -

Też się pod tym podpiszę

A Ptaszyny faktycznie daaaaaaawno już nie było .....

Cytat:
2005-04-21 10:28:59, carbol pisze:
Do Jacentego - lepiej mądrze milczeć, niż głupio gadać - staram się wyznawać taką zasadę .

Cytat:
2005-04-21 10:44:23, Andrzei pisze:
Też się pod tym podpiszę

i ja też sie podpiszę

...........choć czasem zdarzają mi się wyjątki

Cytat:
2005-04-20 20:43:33, Jacenty pisze:
Panie i Panowie, zaobserwowano rzadką na naszym forum Ptaszynę czyli klubowicza któremu zawdzięczamy nasz dział gazowy. Czy Ptaszyna da znak życia ? Radku, jeśli jesteś z nami, daj znać, wiem że się logowałeś dziś ok 17 Podobnie carbol, Grzegorz, Maciej75, ukrywacie się czy co ? Przepraszam że wszystkich nie wymieniam, ale nie spodziewałem się że tyle osób jest cichymi czytaczami Fajnie że jest nas więcej. Przyjedźcie na zlot ! Ps. szukam dalej naszych weteranów, niedługo mija nam 1000 dni w klubie, trza to jakoś uczcić [ wiadomość edytowana przez: Jacenty dnia 2005-04-20 20:57:30 ]

Ja jestem obecny,przynajmniej duchem Stronka nadal ustawiona jako startowa, tylko czasu jakoś coraz mnie żeby przeczytać posty, a co dopiero żeby coś mądrego napisać ....

Pozdrowionka dla wszystkich ...

Witam.
Ptaszynę zauważyłem na allegro. Licytował lusterko do Esperaka.
Kobar