[126p] kupie wydech

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
kupie jakis wydech ciekawy do 126p, plan był taki zeby z mojego wupexa starego zrobic pustaka niestety był on w stanie agonalnym i nawet spawy nie chciały sie tej rdzy trzymać więc z chęcią nabęde jakiś wybebeszony lub inny mniej lub bardziej sportowy wynalazek.

ja mam pustaka, jak chcesz to dam ci go za 25zł (bo tyle potrzebije )

a ja cuś mom

ja wiem krzyh00 ze Ty masz brede na którą teraz zachorowalem ale nie mam 150zyli qrdesz dogadujemy sie? jak z wpłatą? na konto i wysylasz wydeszek? i z jakiego to jest robiony i moze jakasfotka? pordzewialy bardzo?

Jak co to mam 3-miesieczny Wupex Twin (z podwojna koncowka fi60). CHromy bdb, pucha tez, kilka malutkich plamek rdzy przy wyjsciu ruł z puszki. 90zl.

nie nie, jakbym mial placic 90zł za wydech to bym zbierał do bredy wole pustaka zrobionego i jush, samochod nie jest uzywany na codzien wiec moze łby urywać QRDESZ ODEZWIJ SIE JAK BEDZIESZ

i jak nikt nie ma pustaka?

ja mam pustaka na bazie seri , moge puścić za 40zł mało jeżdzony może 1000km od zeszłego roku

aaa fajnie to chociaz chodzi? tzn o dźwięk nie chodzi, jak wpływa na osiągi? wyszło by mnie 50zł... zobacze jak qrdesz czy sie odezwie czy nie..

to jak ma ktos pusty łumik jeszcze jeden ? :>

ja moge zrobic ale cenowo to bezsensu, nowy tlumik + robota + wysylka. po chuju takie rozwiazanie

jak ktos chce to mam cos takiego, ale uprzedzam ze strasznie krzyczy

LINK 1mb

Moge zrobic tanio... bedzie ryczal jak kto chce... wedlug zyczenia

Cytat:
2005-05-19 21:52:22, blade87 pisze:
to jak ma ktos pusty łumik jeszcze jeden ? :>

Ja mam ziomek - troche styrany bo powiesilem autko na mostku na kjocie ale spokojnie daje rade
taki wydaje dzwiek:
www.cswrn.pl/maluch.avi

jak cos to wpadaj do gdyni i jest twoj

[ wiadomość edytowana przez: pawu81 dnia 2005-05-19 22:34:05 ]

hym :> zobaczymy .. jak bede miał mozliwosc pojechac do gdyni to wpadne po niego ile za niego bys chciał...

Cytat:
2005-05-20 15:30:07, blade87 pisze:
hym :> zobaczymy .. jak bede miał mozliwosc pojechac do gdyni to wpadne po niego ile za niego bys chciał...

Sie dogadamy - mysle ze 20zl to uczciwa cena