Folia na zegary

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Tu są "naklejki" prawdopodobnie pasujące na nasze zegary-od Nexii. Cena ... no cóż, zobaczcie sami.
Wygląda to tak

powiedziałbym, że na szczęście , naklejki z "Nokii" NIE pasują do Esperaka...."boczne" zegary są tam "ścięte" chyba

Bogdan, to Nexia ma inne zegary?

kurdeee....zabij!.....gowy nie dam
ale sie mi tak wydawa że INNE !!....chodzi mi o boczne zegary -dokładnie o temperaturę i wskażnik poziomu paliwa

tam gdzie sa opisane dostepne naklejki po lewej stroni masz narysowany ksztalt zegarow
sprawdz ale napewno sa inne

Espero ma wklęsłe a nie płaskie zegary więc ciekawe jak się to nakleja???

naklejanie folii na nasze zegary to bzdura podobna do tej co obszycie dekla od poduszki powietrznej skora tak jak na tym zdjeciu..ciekawe jak ta poducha dziala teraz

owszem mozna folia o pewnych wlasciwosciach termokurczliwych okleic cos co jest lekko wklesle..ale element oklejany powinnien byc sztywny a po za tym zachowanie skali tak zeby dzialalo podswietlenie wymaga chyba cudow

ja widze tylko jedna mozliwosc zrobienia takich zegarow..na folii transportowej robi sie skale i wszystkie nadruki na naszych zegarach cos jak naklejka na blende..naklejamy to na zegary i tak osloniete zegary tryskamy farba..ale to i tak jest karkolomny pomysl..spojrzmy prawdzie w oczy..biale zegary trzeba by bylo zrobic od podstaw jezeli to ma profesjonalnie wygladac..

Cytat:
2005-05-20 17:00:13, qbaj pisze:
naklejanie folii na nasze zegary to bzdura podobna do tej co obszycie dekla od poduszki powietrznej skora tak jak na tym zdjeciu..ciekawe jak ta poducha dziala teraz

Akurat to Espero (Wróbla, czy Wróblewskiego - nie pamietam ) bylo dosc mocno walone.
Stad bylo pole do popisu np. z przodem. Watpie czy kupowali do niego nowa poduszke (o ile
w ogole seryjnie byla tam poduszka), wiec nie martwilbym sie zbytnio o jej dzialanie

Dokładnie to espero było chyba opisane w gt