[k] poszerzane 12stki

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jak w temacie, pisać tutaj...

czesc
mów ile dajesz to Ci może odsprzedam, bo jutro zamierzam kupic od znajomego 4 sztuki

mów ile chcesz i czy z oponkami, i na ile poszerzone?

zajzyj tu ten gosciu mial niewiem czy jeszcze ma
http://www.fiat126p.pl/forum/viewtopic.php?t=9724

abarth na nich jezdzi wciaz.......

ale chce sprzedac

za taka cene to niech je sobie wiecie gdzie.. jeszcze na seryjnych 145 chyba jeździ

spytaj sie na tego maila subru2005@o2.pl kolesia bo wiem ze miał i chyba ma nadal

Cytat:
2005-06-04 00:16:08, toki pisze:
za taka cene to niech je sobie wiecie gdzie.. jeszcze na seryjnych 145 chyba jeździ

To jedz poszez za ta cene ja za poszezenie 2 dalem 150 za sama robote ,do tego jeszcze na jedna poszezona 2 normalne wchodzilyto jeszcze cza dodac srednio 20 dych za uzywke 50 za nowke ,a poszezalem na 5,5 cala w Mikolowie ,jeszcze tam to robi

w Toruniu według info Zoltara dajesz JEDNĄ felge 12stke i 60zł i poszerzając Ci ją. A nie robia z dwóch jedną.

to zrob z jednej 5,5 lub 6 cala,bo ja takie wlasnie robilem

takie wlasnie robia, nawet 6,5 cala...

Cytat:
2005-06-04 09:46:22, rapet pisze:
To jedz poszez za ta cene ja za poszezenie 2 dalem 150 za sama robote ,do tego jeszcze na jedna poszezona 2 normalne wchodzilyto jeszcze cza dodac srednio 20 dych za uzywke 50 za nowke ,a poszezalem na 5,5 cala w Mikolowie ,jeszcze tam to robi

Nie wiem jak robia u zoltara,ale wiem, ze w mikolowie robota jest profi.

Cytat:
2005-06-04 17:00:31, toki pisze:
takie wlasnie robia, nawet 6,5 cala...

z jednej felgi ci zrobia 6,5 ,prosze cie

no kufa, co ja Ci bede tlumaczyl, takie mam info i juz. Kawal blachy to nie laska wspawac?

dobra pas ,u was tak robia, a u nas w Mikolowie Mandera robi tak ,jak bedziesz chcal namiary to pisz

u mnie robia na wypasie, felga jest rozcinana wspawany walec, potem to obrobione i walce jak sie patrzy