Podpora wału Argenta (?)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam wał który podobno pocodzi z argenty (pierwszą częśc).
Podpora wygląda dość tragicznie, do tego wcale się nie kręci (spoko, wął nie jest na samochodzie).
Chciałem ją zmienić, podobno pasowac miała od poldka, a tu doopa.
Polonezowe łożysko ma w środku coś koło 25 mm, ten wał ma 36 w miejscu gdzie jest podpora.
Wie ktoś, od czego można dostać taką podporę? (pomijając próbe zakupu w sklepie fiatowskim).

Cytat:
2005-10-04 11:32:31, Cyneq pisze:
Mam wał który podobno pocodzi z argenty (pierwszą częśc). Podpora wygląda dość tragicznie, do tego wcale się nie kręci (spoko, wął nie jest na samochodzie). Chciałem ją zmienić, podobno pasowac miała od poldka, a tu doopa. Polonezowe łożysko ma w środku coś koło 25 mm, ten wał ma 36 w miejscu gdzie jest podpora. Wie ktoś, od czego można dostać taką podporę? (pomijając próbe zakupu w sklepie fiatowskim).

Do wału z Argenty podchodzi podpora z F125 albo poldka. Niedawno zresztą zmieniałem na nówke (od F125) i średnice są identyczne.
Także chyba ten wałek co masz nie pochodzi z Argenty... chyba, że może diesel miał coś innego??

Cytat:
2005-10-04 11:32:31, Cyneq pisze:
Mam wał który podobno pocodzi z argenty (pierwszą częśc). Podpora wygląda dość tragicznie, do tego wcale się nie kręci (spoko, wął nie jest na samochodzie). Chciałem ją zmienić, podobno pasowac miała od poldka, a tu doopa. Polonezowe łożysko ma w środku coś koło 25 mm, ten wał ma 36 w miejscu gdzie jest podpora. Wie ktoś, od czego można dostać taką podporę? (pomijając próbe zakupu w sklepie fiatowskim).

Do wału z Argenty podchodzi podpora z F125 albo poldka. Niedawno zresztą zmieniałem na nówke (od F125) i średnice są identyczne.
Także chyba ten wałek co masz nie pochodzi z Argenty... chyba, że może diesel miał coś innego??

No ten na 1005 ma 36 mm.
Hajko, od czego ja mam wał ???

To nie jest śmieszne... nikt nic nie kojarzy?? Żadnych pomysłów?