8 Rajd AC Pokale - 28.05.2005

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Za 10 dni Pokale, ja już się nie moge doczekać
Zapraszam na Strone Rajdu, w regulaminie jest harmonogram czasowy.

No zobaczymy czy zaloga cliowki "zrekompensuje kibicom nieudany wystep w zeszlorocznej edycji"
No i nie moge sie doczekac wreszcie zobaczyc pasia na trasach ppzm.

umawiamy sie wszyscy razem??
Pasiu ogien na tłoki!!!!

Pasiu trzymamy kciuki

Cieszę się że powrócił OS Wygorzele bo ostatnio sporo się tam działo. Taką miłą niespodzianką jest uroczysty start w piątkowy wieczór pod hotelem i wystawa 'Kulig Forever'. Zapowiada się ciekawa sobota.

Z mniej przyjemnych spraw to motyw taki, że 28.V pracuję Cóż, będzie trzeba kombinować albo zostanie mi tylko ostatnia pętla...

Jasny gwint...to już za parę dni dosłownie, a stres coraz bardziej daje się we znaki... Nie jestem w stanie więcej napisać hehe, nerwówka jak pieron.

No to będzie ciekawie startuje tam paru moich kumpli .
Pasiu trzymamy kciuki daj po garach , tak samo trzymam kciuki za GEORGE ET-TUNING Rally Team Michał Streer i Maciek Handwerker, startują 206 .
Zapraszam wszystkich do kibicowania Bedzie ciekawie
ET-TUNING RALLY TEAM

[ wiadomość edytowana przez: layer dnia 2005-05-17 20:14:51 ]
[ powód edycji: Poprawa linka ;) ]

Znajomych startuje całkiem sporo, także będzie komu kibicować
Mam nadzieje, że bedzie można zobaczyć TAKIE obrazki...

hehe tez mam taka nadzieja ale jest jeden maly problem : termin zgloszen jest do piatku a tu dopiero 11 załóg sie zglosilo , tak przynajmniej informuje autoklub...

Pasiu powodzenia - daj z siebie wszystko
Ja również trzymię kciuki za załoge moich kumpli Jarka Nowakowskiego i Andrzeja Kajanka - VW Polo
Dajcie czadu chłopaki

Ruszyła już strona rajdu, ale jeszcze nic waznego dla kibiców na niej nie ma.

Ja ide na ERG tam sie zawsze najwiecej dzieje i od kilku lat jestem wlasnie na ergu a ile klep tam widzialem normalnie wpizdu

Ja bankowo chce zobaczyć całe przejazdy ERGu i Jaroszowice-Wygorzele. No i może ostatnie Tychy-miasto, bo to jest przed samą metą. Ale to tak pisze na szybko, jak się dokładnie zapoznam z harmonogramem to napisze mój plan
Fajnie by było gdybysmy jeździli jakąś większą ekipą i wspólnie kibicowali znajomym.

Pasiu ogniaaaa!! co do wspólnego kibicowania to dobry pomysł. Będziemy się zdzwaniać. Ja jeszcze nie wiem czy czasem wtedy nie pracuję ale jakby co to przynajmniej na końcówkę wpadnę

Siema ,dobry pomysł z tym grupowym kibicowaniem jak cos wymyslisz Lajer to daj cynk zawsze razniej w grupie i mozna poglądy wymieniac na temat jazdy naszych znajomych

No ja tez mysle ze mozna by razem poogladac. Tez chce zobaczyc odcinek w Tychach, obowiazkowo erg, a na os wygorzele jeszcze nie bylem, wiec tez przydaloby sie looknac
Mam tylko nadzieje ze zglosi sie wiecej zalog, bo narazie to kiepsko to widze...

Jesli znajdzie sie dlamnie u kogos w aucie miejsce to jade z wami poogladac a jak nie to bede tylko na ERG'u.

Pozdro.

Będzię COOL
Zrezygnowałam nawet z przysięgi wojskowej u kuzyna żeby looknąć co to się bedzie działo na winklach Pokala
Jade z braciszkiem i kumple inni też bedą na oglądarce Widze że niezłe grono widzów się szykuje.

To do zobaczyska

Wiadomo ile załóg będzie startowało ??

71 załóg jest zgłoszonych