MotoNews.pl

Co sądzicie o moim sprzęcie ???

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
mam roczną octavię. radio alpine cda 9831R, głośniki Morel dotech mk II, wzmacniacz Jl audio 300/4, subwoofer Jl audio W6, kondensator caliber 1F. wygłuszenie matami bitumicznymi, kable DLS. całośc to jakieś 10000 zł. powiedzcie mi czy mam szanse jechać na zawody car audio i coś zawojowac ? (klasa amator)

Cze stary!!
Sprzęcik faktycznie niezły, szczególnie wzmak i głośniki, jedynie co do jednostki sterującej można mieć zastrzeżenia-lepszy byłby jakis deck. Co do zawodów to niestety nie umiem odpowiedziec , sam nigdy nie startowlem. Jednakże na Twoim miejscu spróbowałbym, nawet jeśli nic nie wygarsz to zawsze bedzie jakies doświadczenie.
Pozdro i powodzenia.

Cytat:
2005-06-01 11:36:45, alpiner123 pisze:
radio alpine cda 9831R, głośniki Morel dotech mk II, wzmacniacz Jl audio 300/4, subwoofer Jl audio W6, kondensator caliber 1F. wygłuszenie matami bitumicznymi, kable DLS. całośc to jakieś 10000 zł. powiedzcie mi czy mam szanse jechać na zawody car audio i coś zawojowac ? (klasa amator)

Jak jeszcze nie startowałeś, to zacznij w klasie rooki - tam poznasz podstawy zasad współzawodnictwa.

Sam sprzęt nie jest wyznacznikiem, na pierwszym miejscu jest dźwięk (tonalność, linniowość, scena ...) a następnie montaż. Z sędziów nikt nie patrzy na sprzęt. Na stronie :
PASCA
znajdziesz regulamin i będziesz mógł zakupić sobie płytkę testową z opisem.
Skup się na solidnym montażu wg regulaminu a z dxwięliem zawsze będziesz miał możliwość powalczyć.

PS.
Jak na amatora masz dobrej klasy sprzęt i możesz z niego sporo wyciągnąć.