On nie jecha szybko - fotki

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak myślicie, ile miał na liczniku ??

Echhhh widać ze to Essinka nie była

KLIK FOTKI

90km/h widac na zegarku ktory sie zatrzymał

widzialem te fotki juz kiedys kiedys
wyglada na jakies 90-100 MPH ?

no moga to byc mile

ciekawe czy nasie zdolali by to zlozyc hehe
ale mowiac serio to raczej jechal szybciej niz 90

Prędkość, którą wskazuje prędkościomierz po wypadku nie musi mieć absolutnie nic wspólnego z faktczyną prędkością, z którą ten pojazd się poruszał. Od uderzenia, wskazówka równie dobrze mogła by się zatrzymać na prędkości ZERO, albo 350 .

ALe to i tak jest w milach wg. mnie , bo które audi ma w połowie skali 100 km/h ?

To chyba A3, prawda? A prędkość to faktycznie w MPH, bo kierownica po lewej mańce.

Cytat:
2005-05-20 23:24:23, xymoxjim pisze:
To chyba A3, prawda? A prędkość to faktycznie w MPH, bo kierownica po lewej mańce.

i obrotki sie zgadzaja do tej predkosci

ale kierownica po lewej stronie, więc raczej wg.mnie mile to nie beda

Hmm swoja droga malo prawdopodobne jest to, zeby w tym miejscu na liczniku bylo juz 150 kph. Liczniki w audicach nie maja rozlozenia liniowego z tego co widzialem.

Na fotce do 90 jest liniowo!

Raczej w milach to nie jest. Ta audica ma kierownicę po lewej stronie, a auta stojące w tle na zdjeciach są typowo europejskie

ale to chyba nie przeszkadza zeby miec licznik w milach

Są jeszce audi bez poduszek??? Kto buchnął kluczyk ze stacyjki? Nieboszczyk?

zdaje sie ze przy nie zapietych pasach nie robia pach
zreszta przy takim crashu to i tak nic nie daje

zobaczcie no obrotek ile jest obrotow
tyle w audi to okolo 100km

Nie wydaje mi się żeby sobie ktoś ściągał audicę zza oceanu ani kupował wersję przeznaczoną na tamten rynek (chyba że to są zdjecia z Polski ale widać po rejestracjach że nie)

a tak wlasciwie to wydaje mi sie ze liczniki to sie zatrzymaly jak autko sie zaczelo rozpadywac
wiec zapewne co nieco zwolnilo
zreszta ciezko tak gdybowac
ale nawet u nas bylo to poruszane jakos tak z rok temu jak nie lepiej ?

mi na kursie pierwszej pomocy moowili zeby przy wypadku wyjac kluczyki ze stacyjki i wyrzucic na podloge .moze tutaj tez tak sie stalo