MotoNews.pl

Ritmolot by zoom [FOTO]

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam.Wczoraj po 3 tygodniach pracy skonczylem malowac autko.Jako ze lakier jeszcze w miare swiezy wiec nie bylo jeszcze polerki.Nastepne plany wiaza sie z zakupem fajnych aluskow 13" najszerszych jakie tylko wejda oraz czegos mocniejszego pod maska.Po zdemontowaniu tylnych siedzen klamki okazaly sie zbedne Ritmolot1
Ritmolot2
Ritmolot3
Ritmolot4
Ritmolot5
Pozdrawiam.

Łoo kurde parcha pomalowales.
Te 3 tygodnie tochyba szpachle , izolacje i top exa odrywałes.
a na powaznie rewelacyjnie - a silniczek i wnetrze ???

ladniutki wiecej gleby i KM/Nm

Ja tu widzę ładne czarno-polerowane ats classic minimum 7x13 et0..no moze et1

Niedawno wrocilem do kraju i jednak postanowilem zainwestowac w moja padake Autko bylo nizsze bo kola chowaly sie w nadkolach ale lakiernik powiedzial ze jak stoi dlugo to samo sie podnosi Jak narazie po maska tylko 1.3 lecz nastepnym celem bedzie swapik.W srodku oprucz wywalenia tego co zbedne (tylna kanapa, polka itd) nie zmienilo sie nic.Dywaniki z blachy ryflowanej + kierolka obszyta skora.Reszta jeszcze seria.Ale nie odrazu Krakow zbudowano
Pozdrawiam.

Malowanie bomba! Naprawdę fajnie wygląda (jeśli się nie zwraca uwagi na koła ). Nie wiem tylko, co myśleć o tym wlocie

no ładnie ładnie.
motorek jakis 2,0 wstaw bez gazowni

Zoom z toba i tak nikt nie chce sie bawic bo 1,3 lata jak głupie....
Jak zesłapujesz to bedziesz stał i ogladał....

Piknie Panie, piknie. Super malowanie. Gdyby to jeszcze była 3 drzwiówka...Super autko.

Cytat:
2005-05-29 17:17:06, widynek pisze:
Malowanie bomba! Naprawdę fajnie wygląda (jeśli się nie zwraca uwagi na koła ). Nie wiem tylko, co myśleć o tym wlocie

mi sie ten wlot nawet podoba. nie jest taki rzucający sie w oczy i wieśniacki jak większoc auto ładnei pomalowane