Padl nawiew, pomocy!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Padł mi nawiew w Essim. Znacie jakąś miejscówkę w Warszawie,gdzie zrobią niedrogo a szybko?

EDIT: Prosze o zakladanie watkow z sensowna nazwa

[ wiadomość edytowana przez: toradek dnia 2005-05-23 09:24:24 ]

Dzięki, toradek. Dodam jeszcze, że wentylator jeśli już chodzi, to na jednej trzeciej mocy i nierówno, albo się nie włącza wcale.

A co dokładnie umarłom :
- silnik dmuchawy
-bezpiescznik
-wyłącznik
POPROSTU -niedziała ?

Kamila, silnik chodzi czasem, więc chyba nie on. Bezpieczniki są w porządku, wyłącznik też raczej nie, chociaż nie wiem na pewno.

Miałem to... przegniły ścieżki na płytce. Było to parę lat temu i nie robiłem tego sam więc nie powiem gdzie jest ta płytka. Najprawdopodobniej w okolicach skrzynki z bezpiecznikami. Ale to i tak nie rozwiązuje twojego problemu bo prosisz o konkretny warsztat.

Jeśli padł całkowicie, to włącznik dmuchawy, jeśli zaś działa na najwyższych obrotach, to rezystory w wiatraku.

ja tak mialem raz dzialal raz nie
jak odczepisz puszke od bezpiecznikow i spuscisz ja w dol tam sa kable od wentylatora i przekaznik mi tam nie laczylo poruszalem to znowu dziallo odcialem i podpiolem pod innego plusa i chodzi juz rok

BTW to nie jest rozwiązanie...

Wszystko załatwiła wymiana wirnika w silniku dmuchawy. Ale w Warszawie dobrze jest umieć samemu robić chociaż połowę napraw, bo drigie jak CHOLERA

skoro dziala i nie dziala to moze trzeba sprawdzic szczotki w wirniku

Mi tez padł ale ja podłaczyłem na krutko jak będe miał czas to dojde o co chodzi

ja tez mam taki sam problem po wymianie instalacji i skrzynki bezpiecznikow