ESPERO 1.5 16v ZA 3000 pln.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
sprzedam espero glx 1.5 16v rocznik 96. w calosci lub na czesci.

wymienione cale zawieszenie
klocki, tarcze, bebny szczeki
wydech od portek do konca

cena jest tak niska poniewaz autko jest uszkodzone, a mianowicie zerwal sie pasek rozrzadu a niestet nie mam kaski na naprawe.

504-706-200

[ wiadomość edytowana przez: roberto01 dnia 2005-05-22 21:25:30 ]

[ wiadomość edytowana przez: roberto01 dnia 2005-05-22 22:19:30 ]

Cytat:
Espero 1.5 16v za 3000 pln.

No cena faktycznie dobra

jaklby ktos bral na czesci to ja chce mechanizm podnoszenia szyby kierowcy
pozdro

jesli pekniety pasek i przemielony silnik to jedyne uszkodzenia to szkoda auta na czesci..za 2tys mozna to zrobic..i za 5tys miec espero..szkoda by go bylo "rozgrabic"..ale jak bedzie szedl na czesci to daj znac..cos z niego wyciagniemy..np lusterko a jaki kolor? zarzuc fotki jakies

Jak na czesci to ja wezme blende i prawy kierunek przedni i cos tam jeszcze bym wymyslił ...

kolor ma granatowo fioletowy, alufelgi 15" "szprychowe z polerowanym rantem"

troche szkoda mi go rozgrzebywac, wole raczej sprzedac colosc.undefined

jaki przebieg? czy silnik jest rozebrany czy nie?

Cytat:
2005-05-22 23:07:37, qbaj pisze:
jesli pekniety pasek i przemielony silnik to jedyne uszkodzenia to szkoda auta na czesci..za 2tys mozna to zrobic..i za 5tys miec espero..szkoda by go bylo "rozgrabic"..ale jak bedzie szedl na czesci to daj znac..cos z niego wyciagniemy..np lusterko a jaki kolor? zarzuc fotki jakies

2 tys to bardzo optymistyczna wersja....niestety w zależności od skalu uszkodzeń koszt moze dojsc do nawet 4 tys zł

Ostatnio trafiłem na kompletną jednostkę 1,5 z Espera w Holandii za śmieszne "piniędze".
Podejrzewam, że kwota będzie o 40% niższa niż koszty remontu na oryginalnych częściach.

Pozdrawiam - SpeedR

pytanie w jakim stanie

jakoś jestem przeciwnikiem wkładania używanych silników.
Owszem koszty naprawy są znacznie wyższe, ale wiadomo potem co sie ma pod maską...

ja 3000zl placilem za wlasnie wywalony rozrzad w 1.5

teraz silniczek nowy, kilkanascie tysiecy ma zaledwie - targa samochodzikiem jak f1

AUTKO JUZ SPRZEDANE

Cytat:
2005-05-26 13:52:14, roberto01 pisze:
AUTKO JUZ SPRZEDANE

Szkoda wziąłbym od niego drzwi