OT: Kto gra w szachy?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Pewnie niektórzy z Was znają kurnik.pl. Ja tam czasem zaglądam dla rozrywki żeby pograć w szachy. Pomyślałem dlaczego mam grać tylko z obcymi ludźmi, kiedy nasz klub już jest tak liczny, że na pweno znajdzie się ktoś, kto podziela moje zainteresowanie. Tylko nie myslcie, ze jestem jakis fachowiec od szachow. Spoko wyniki mam dość przeciętne

Czy ktoś jest zainteresowany?

(Urg, nawet jeśli to jest zbyt OT, prosze nie blokuj tego watku chociaż przez tydzień. W koncu to nie gorsze, niz szukanie kosmitow.)

[ wiadomość edytowana przez: Kartos dnia 2005-05-25 23:10:16 ]

Cytat:
W koncu to nie gorsze, niz szukanie kosmitow.)

a może by tak w LIVE FOR SPEED

ja gram ale wole na zywo...

Cytat:
2005-05-26 00:06:22, Gozer pisze:
ja gram ale wole na zywo...

eee to jakis wykręt

podpuszczasz?

Jasne, jesli tak wolisz to nazwac. W kazdym razie proponuje od czasu do czasu spotkanie przy wirtualnej szachownicy, skoro nie mozna inaczej.

Napisalem, ze wole na zywo, ale lepiej mi sie gra w 3D. Napisz jak sie mozemy na partyjke zgadac. Jak cos to moj nr gg:251374 stan niewidoczny zawsze, ale prawie zawsze jestem

Witam
wieczorami jak sobie siedzę w necie też bym od czasu do czasu zagrał w szachy

Moja córa tam grywa, gdzie mnie do niej , już dawno mnie przerosła, zaczęła jak miała 4 lata, uważaj Kartos.

i ja czasami jak mam troszeczke wolnego to chętnie bym zagrał

OK, no to pare osob jest.
Ja bywam tam jako cat428, ale proponuję założyć tam sobie nowe nicki zaczynające się od LOB. Będzie łatwo się odnaleźć. Mysle ze jutro (w sobote) wieczorem po 22:00 znajde troche czasu. Szukajcie mnie jako LOB_Kartos przypominam adres: www.kurnik.pl

Piotr jaki nick ma twoja mała w kurniku?

Witam
zarejestrowałem się jako lobgrzegors
jeśli tylko będę obecny w "kurniku" to serdecznie zapraszam(może sobie poradzę)

Jestem obecnie w pokoju "kalnik". Zapraszam. Gdzyby mnie nie było to gg 550446

Mlody dzieki za 2 partyjki! "Pierwsze koty za płoty."

Szkoda ze zarejestrowales nick nie zaczynajacy sie od "lob_", ale jakis taki, ze juz zapomnialem. Nikt cie nie rozpozna

Jestem w kurniku. Jesli ktos chetny to prosze o sygnal na gg 550446

Cześć
Z wielką przyjemnością zagram partyjkę, ale mam ograniczony dostęp do sieci i brak stacjonarnej pracy.
Możemy zagrać przez SMS-a prawie codziennie między 22.00 a 24.00.
Takie partyjki już rozgrywałem nawet przez tydzień.

Numer GSM na PRIV

Pozdro
Darek

Cytat:
2005-06-07 07:54:58, karp pisze:
Cześć Z wielką przyjemnością zagram partyjkę, ale mam ograniczony dostęp do sieci i brak stacjonarnej pracy. Możemy zagrać przez SMS-a prawie codziennie między 22.00 a 24.00. Takie partyjki już rozgrywałem nawet przez tydzień. Numer GSM na PRIV Pozdro Darek

Chętnie, ale zbyt duzo place za sms.
Moze mailem? Jak czesto sprawdzasz poczte?

Cytat:
włączony 2005-06-07 09:13:00, karp napisał:
Cytat:
włączony 2005-06-06 15:22:00, Kartos napisał:
Cytat:
włączony 2005-06-06 14:33:00, karp napisał:
Cześć
Z wielką chęcią strzelę partyjkę, ale mam ograniczony dostęp do sieci i brak stacjonarnej pracy.
Możemy zagrać przez SMS-a codziennie między (22.00 - 23.00). Takie partyjki już rozgrywałem nawet przez tydzień.
Polecam się
Karp
601071414

Chętnie, ale zbyt duzo place za sms.
Moze mailem? Jak czesto sprawdzasz poczte?

Poczte sprawdzam 5 dni w tgodniu.
Jeden ruch codziennie, ale to bardzo wolna rozgrywka.
Pozostaje jeszcze internetowa bramka SMS-owa.

Pozdro

te bramki tez mają ograniczenia. ja mam tel w erze a tam nie mozna chyba wysylac sms-ow z internetu bez ograniczen.

poza tym istnieje ryzyko, ze obaj gralibysmy korzystajac z jakiegos programu szachowego lepiej gdzybys znalaz 30-60 min raz w tygodniu i zawital do kurnika

Cześć
Pozostaje ostatni problem ja w sieci mogę być do 15.00, a widze że ty uczestniczysz po 15.00.
Pozostaje moja ulubiona opcja prawdziwa plansza, prawdziwe piony, fajeczka i piffko. Mam cichą nadzieje, że kiedyś uda mi się dojechać na zlot i tam godzinkę przy złocistym rozegramy partyjkę.

Pozdro
Darek