| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
samba2380 BMW Friend BMW E34 520i Sokołówka | 2005-05-31 20:35:45 Dzieki za pomoc Jeztom, ale nie konkretnie o taka pomoc mi chodzilo (przewaznie nagana za pisanie duzymi literami - nie wiem dla czego?). Chcialbym oznajmic ze nie jestem stalym uczestnikiem forum i nie znam ogolnie panujacych zasad a na samym poczatku juz sie zrazilem. Jesli chodzi o wyszukiwarke to jestem na tyle rozsadny ze wchodzac na forum zapoznalem sie z zasadami wystawionymi przez Modern-ow. Wczoraj szukalem kilka godzin i malo znalazlem wiec postanowilem zapytac bardziej doswiadczonych ludzi a tu na wstepie no to posluchalem rady i juz od rana slecze na forum i szukam ale nie znalazlem nic konkretnego wiem ze bylo duzo o licznikach, obrotomierzch, wskaznikach temp. i paliwa itp. al ja szukam podonego przypadku do mojego bo wlasnie sie dowiedzialem ze nie tylko ja mam takie problemy bo 3 kumpli tez to ma.
TAK WIEC PROSZE JESZCZE RAZ (bez caps lock) Jezeli ktos mial podobny przypadek do mojego czyli: nie zawsze dzialajacy obrotomierz, ekonomizer, i kontrolki inspection i service a po sprawdzeniu masy i pyty wewnatrz licznika wszystko okazalo sie byc w porzadku. Po wyjeciu licznika stwierdzilem ze do tych wskaznikow idzie ta sama wtyka lecz z nia tez wszystko wporzo. Po rozebraniu licznika i zamontowaniu ponownie czasami wszystko gra ale nie na dlugo. Wyjmoalem juz licznik 7 razy i juz nie mam sily dlatego szukam POMOCY. Jak ktos cos wie to prosze pomoc a jak nie to trudno bede dalej kombinowal-moze kupie drugi bo pozyczyc na sprawdzenie nie mam od kogo. |
samba2380 BMW Friend BMW E34 520i Sokołówka | 2005-06-01 10:15:34 ok wszystko rozumie dzieki za pomoc i przepraszam za utrudnienia |
piotrfire BMW Member BMW 525 TDS i MAzda ... prawie Wrocław | 2005-06-01 16:07:37 Takie objawy mogą powtarzam mogą ale nie muszą być przyczyną uszkodzenia komputera znam osobiście jeden taki przypadek. |
samba2380 BMW Friend BMW E34 520i Sokołówka | 2005-06-01 16:28:11
dzieki piotrfire ale mozesz cos wiecej, czy chodzi o jakis procesor w liczniku bo ja nie mam elektronicznego (tzn bez wyswietlczy- analogowe). jak bys mogl to prosze przybliz mi tem temat. |
piotrfire BMW Member BMW 525 TDS i MAzda ... prawie Wrocław | 2005-06-01 20:01:02 nie nie nie w liczniku tylko komputer sterujący |