IX Miedzynarodowy Piknik Lotniczy Góraszka 2004

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
W nastepny weekend, tj. 15-16 maja odbedą sie w Góraszce koło Warszawy pokazy lotnicze połączone z niezły piknikiem.

Na którymś ze spotów mazowickich padło hasło ze moznaby sie wybrać na pokazy. Wszystkich chetnych zapraszam serdecznie.

Bilety wstępu w cenie: 20 PLN normalny i 10 PLN ulgowy można nabyć w kasach przy wejściu na teren lądowiska. Ulga przysługuje uczniom szkół podstawowych, ponadpodstawowych, studentom, emerytom i rencistom po okazaniu ważnej legitymacji. Za darmo na teren Pikniku mogą wejść dzieci do lat 6.

W programie wiele nowości, m.in "The Flying Bulls Aerobatics Team", Short Skyvan, Mi-24 a także CSS-13, Jungmann, Agusta i to co ja najbardziel lubie, pozkazy zospołu akrobacyjnego Orlik oraz wiele wiele innych.

wiecej: www.piknik-goraszka.pl

Czy ktoś chciałby sie wybrac?

[ wiadomość edytowana przez: SPAjK dnia 2004-05-09 19:53:26 ]

noooo nie wiem.... odemnie to spory kawałek

A na serio to tylko mogę polecić. Cały czas jest coś do oglądania na ziemi i w powietrzu. Są też przeloty widokowe ale kosztują cirke chyba z... 70 zł

Akurat z przelotów korzysta mało kto, jednak sama impreza jest całkiem fajna...

no i na stoisku Automobilisty będziemozna nabyć książkę o FSO

Jaka ksiazke - poprosze o tytul i autora... please

Dzieki
Adamus

Cytat:
2004-05-10 08:46:12, adamus pisze:
Jaka ksiazke - poprosze o tytul i autora... please

Dzieki
Adamus

taki rodzynek : "Album samochodów FSO", autor: inż. Jerzy Dembiński, wydawca: Klub Pracowników i Przyjaciół Fso, Warszawa 2004

Może Biała Łęka by się przejechała, ale na 100% to będziemy wiedzieć w piątek wieczorem...

bede wiedział czy będe pod koniec tygodnia

Sw Krzysztof przeniesiony - moze podjade...

Nie będzie mnie. Muszę jechać do Gdańska policzyć dzieci

Cytat:
2004-05-10 13:07:44, korek pisze:
Nie będzie mnie. Muszę jechać do Gdańska policzyć dzieci

Poproś GDA niech on Ci policzy, a Ty do Góraszki zapodawaj

Cytat:
taki rodzynek : "Album samochodów FSO", autor: inż. Jerzy Dembiński, wydawca: Klub Pracowników i Przyjaciół Fso, Warszawa 2004

Czy ta ksiazka, to kolejna dostepna tylko po znajomosci? Czy bedzie ja mozna normalnie kupic w ksiegarni?

Adamus

Cytat:
2004-05-10 13:26:07, adamus pisze:
Cytat:

Czy ta ksiazka, to kolejna dostepna tylko po znajomosci? Czy bedzie ja mozna normalnie kupic w ksiegarni?

Adamus

dzwoniłem jakiś czas temu do Automobilisty i będzie dostępna na pikniku na ich stoisku a potem w redakcji, poprzez księgarnie chyba nie bedzie rozprowadzana. Nakład nie jest mi znany ale trzaba chyba sie sprężać bo to rodzyn

naklad mial byc okolo 1000 sztuk. rozmawialem z dziadkami o tej ksiazce przed Wawrem

Będzie ktoś kupował tę książkę?
Nie kupiłby dla mnie?
Jakoś byśmy się rozliczyli Za fatygę mógłbym nawet dopłacić.
pliiiiiiiiiiiiz

A jaka jest cena tej książeczki?

Ja tez chetnie bym kupil, tylko kto bedzie mogl tam byc?

Adamus

ja na pewno będę chciał nabyć ta książkę, ale nie wiem czy będę mógł się wybrac do Góraszki

ja bede na 100%

Cytat:
2004-05-11 09:05:54, SPAjK pisze:
ja bede na 100%

chyba hurtem zakupisz