NOKIA 7650. Czy warto?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Możecie mi powiedzieć czy 289zł za nokie 7650 sprawną i w dobrym stanie to dużo? Ponoć komis to wydatek 400-450zł.Co sądzicie o tym telefonie? Nie chodzi mi bynajmniej o uwagi że stosunkowo duży itp,ale pod względem narzędzia do pracy,ponoć ma w ch.. możliwości ten telefon.Warto to kupić za taką kwotę?

niom ja bym bral a jeżeli Ty sie rozmyslisz to ja moge to kupić swego czasu szukałem troszke tego i ceny zaczyjnały sie właśnie od 400zł.
narzedzie do pracy bardzo dobre, wgrywasz sobie tam co chcesz jak chcesz i wogóle, taki mały windows.

co wy wiecie o zabijaniu? prawdziwy kombajn to motorolki a920/925...ja akurat mam ta pierwsza ale z softem a925...tu jest dopiero windows...nawet jest programik ktory nasladuje manu windowsa...tracker chyba...i do tego nie 3mb pamieci jak w7650 a 21 wbudowanej, 32 standardowo na karcie [z reguly w zestawie], 170Mhz procek itp. itd....a najlepszy bajer ze jak sie podlacza kablem pod USB to mozna smigac po necie...aha!!! zapomnialem o ogromnym wyswietlaczu dotykowym ;]...a i cena mysle przystepna: za a920 ok 500 zlotych, a za a925 [rozni sie tylko obudowa] 650 wzwyz...uzywki...a najlepszym z tanich rozwiazan sa nec'i...ja mialem e313 i jestem super zadowolony!!! 19Mb wbudowanej pamieci, filmy, kamerka obrotowa...i to wszystko za ponizej 300 zlotych...czesto nowki...wiec nokia to przecenione gowno!!!zapomnialem ze w motce mozna odtwarzac divX'y, dzwonki z MP3 robic...i jest wbudowany darmowy i dzialajacy bo sprawdzalem GPS!!!! wiec nie warto moim zdaniem kupowac nokii!!!

Najgorszy syf to motorola.Jedynie co uznaje to nokia.Zawsze i wszędzie.

Kupiłem te nokie,własnie wróciłem.289zł.Okazja na maxa stan miodek.Polecam

Dodam jeszcze że miałem kupić nokię 6600 za 690złale na tąfaktury nie mógłwystawić wiec nie przeszło,ale ta 6600 trzymana w ręku sprawia trochę badziewne wrażenie,niewarta takiej kasy.

[ wiadomość edytowana przez: Hycelius dnia 2005-05-29 12:17:49 ]

ten telefon ma dwie wady-seryjna bateria szybko siada i latwo sie niszczy a tak to zajebisty telefon a za te pieniadze to wogole okazja jesli legal

ja mam nec`a e313 i jest super ma wgrany w niego klip z minimaxa itd bajera ful profi bez simlocka i z PL Menu

vyzyn-ja mam 616-jak konwertujesz na mp4 albo 3gp zeby wrzucic na telefon?

Cytat:
2005-05-29 12:52:03, kabul pisze:
ten telefon ma dwie wady-seryjna bateria szybko siada i latwo sie niszczy a tak to zajebisty telefon a za te pieniadze to wogole okazja jesli legal

Dokładnie tak jak mówisz.Seryjna bateria to pomyłka,ja mam na szczescie zmienioną.No co do niszczenia to też racja ale to wiesz zależy też jak kto dba.

kumpel ma ten telefon od jakiegos roku. minusy - nieda sie wysylac przez irde na inne fony muzy - z innych na niego sie da.....jakas paranoja. dwa - jakosc zdjec baniata i malo pamieci. plusy - ciekawy wyglad..ja czekam caly czas az beda po 1 zecioku na tanim abonamencie jakies fony z mozliwosci rozmowy video. ale fonikza ta cene to tak akurta - dobra cena.

Cytat:
2005-05-29 14:00:39, kabul pisze:
vyzyn-ja mam 616-jak konwertujesz na mp4 albo 3gp zeby wrzucic na telefon?

programikiem mpegable X4 live Chcesz to moge Ci przeslac kilka juz przerobionych klipów zajmują srednio po 1.5MB

[ wiadomość edytowana przez: Vyzn-R dnia 2005-05-29 20:25:14 ]

pkabul@o2.pl
z gory dzienx

[ wiadomość edytowana przez: kabul dnia 2005-05-29 20:37:52 ]

Mam ta Nokie od dwoch lat.... Hycel BIERZ!!!!

naprawde jest swietna.... jakosc zdjec... jak go kupowalem to byla najlepsza na ryneku... teraz wiadomo, ze weszly funkiel nowki z lepszymi.... ale my mowimy o tel. za 290zl... a za ta cene nic lepszego chyba nie znajdziesz...

Już ją kupiłem.Jest naprawdę dobra.Własnie siedze i wgrywam przez IRDę na USB aplikacje.Fajowy telefon.

pojechales zrobic fote ritmo - do tego co mu sprzedales? - czy kupiles telefon od wlasciciela ritmo? jak juz robisz foty to pokaz no ten silnik z turbo

Tapeta zrobiona ze zdjęcia.Nawet widać garaż w którym się odbywają te wszystkie dziwne rzeczy.hhehe.Quatro masz gg coś chce zapytać o ten telefon.

long time ago wspolnie i obustronnie sie zablokowalismy na GG

6549710

nokia=shit golf=shit? a dlaczego sie narazam takim stwierdzeniem? bo w koncu trzeba frajerom uzmyslowic ze nie warto placic za znaczek na obudowie!!! ze niektore rzeczy sa przeceniane z niewiedzy!!
chlopakom od nec'ow gratuluje telefonow bo maja za 300 zlotych fabryczna nowke ;]...a i polecam motke bo jest np. dwa razy tansza od SE p800/900...a moim zdanie bardziej funkcjonalna!!
a dla posiadaczy nokii ->
sorki...to tylko moje zdanie! szkoda ze tylko moje!

Cytat:
nokia=shit golf=shit?

Rozwiń no troche tą swoją błyskotliwą wypowiedź. Mam 4ta nokie i nigdy z żadną nie było problemu. Z Golfami też z regóły nie ma większych problemów.

Ja miałem nokie i przestawiłęm się na SE i dobrze zrobiłem jestem w 100000% zadowolony że wziąłem SE a nie Nokie.....kiedyś nokia to było to ale teraz to się popsuła pozatym konkurencja ją dogoniła i bardzo dobrze

Jesion...mysle ze jak sie wczytasz to zrozumiesz co mialem na mysli...pozdro!!