Przepalona blaszka od świateł stopu

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Kolega powiedział mi że nie mam lewego światła stopu, co sie okazało żarówke która jest w platiku wklada sie w zaczep z blaszkami w tylnim światle i owa 1 blaszka widać ,że jest przepalona. Czy o takiej małej awarii nie powinien komputer mnie poinformować a nie kolega?

zalezy jaki masz komputer, bo najprostszy nie podaje takiego info jak przepalona zarowka czy niski poziom plynow

mój pokazuje napewno ,że należy wymienić olej (bo właśnie mi sie to włączyło), więć reszte chyba tysz powinien pokazywac.

o wymianie oleju nie informuje komputer tylko wyswietlacz na desce pod zegarami. komputer to takie urzadzenie pod radiem tej samej wielkosci. mozesz miec tam rowniez cyfrowy zegarek z termometrem ktory nie jest komputerem a wyglada podobnie (ma 7 przyciskow, komputer ma chyba z 12-15);] a mozesz miec tam dziure i zegarek analogowy w najgorszym wypadku;]

[ wiadomość edytowana przez: tolo84 dnia 2005-05-25 16:08:50 ]

No to już wiem ,że nie mam komputera zaś zegarek . A tak pozatym możecie mi wytłumaczyć jak ustawić w nim godzine?? Bo próbuje już wiele kombinacji z przyciskami i nie moge. Czy ten wyświetlacz pod licznikiem pokazuje jeszcze coś oprócz informacji o wymianie oleju?

Cytat:
2005-05-26 18:27:36, Wielebny pisze:
No to już wiem ,że nie mam komputera zaś zegarek . A tak pozatym możecie mi wytłumaczyć jak ustawić w nim godzine?? Bo próbuje już wiele kombinacji z przyciskami i nie moge. Czy ten wyświetlacz pod licznikiem pokazuje jeszcze coś oprócz informacji o wymianie oleju?

o wymianie plynu hamulcowego rowniez ;] a co do zegarka to nie pamietam jak go nastawialem ale chyba przytrzymalem przycisk uhr/dat az zaczely mrugac kropki pozniej zmienialem godziny i minuty

ja mialem ten sam poroblem z przepalona blaszka i mnie informowal komunikatem chyba BREMSLICHT + a mam starą 530 z '88 pozdro